Servicetekniker med inriktning nätverk

Servicetekniker med inriktning nätverk

Är du ute efter nya utmaningar inom teknik och nätverk? Vill du arbeta på en betydelsefull arbetsplats och på ett bolag som gör skillnad?

Här erbjuds du att arbeta i ett familjärt företag med utmanande uppgifter. Du utgår från huvudkontoret i Täby tillsammans med 12 glada kollegor och kommer tillhöra service- och supportteamet som idag är fyra stycken i Stockholm och en i Göteborg. Bolaget grundades 1990 och är leverantör och återförsäljare av medicintekniska produkter inom svensk, norsk och dansk sjukvård. Företaget har även kontor i Norge och Danmark.

Dina uppgifter
I rollen som Servicetekniker tillhör du ett team om fem personer och du rapporterar till Servicechefen i Täby. Du kommer att arbeta med service av företagets produkter och arbetar både ad-hoc och med planerad service samt installationer.

Det är en utvecklande och utåtriktad tjänst där du får driva projekt och arbeta med flexibla arbetssätt.
  • Du arbetar remote från kontoret i Täby och on-site ute hos kunder.
  • Du ansvarar för leveranskontroller och funktionstester.
  • Du driver egna projekt och agerar kravställare mot externa parter.
  • Du tar emot inkommande ärenden via telefon/mail och planerar, administrerar samt genomför serviceärenden av inskickade apparater in house.
Det förekommer resor i tjänsten till kunder i Sverige, ca 30-50 dagar per år. Du blir utbildad i produkterna via leverantörer i respektive land.

Din profil
I denna roll ser vi att du är serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är social, kundfokuserad och är bekväm med att vara kravställande och pådrivande i olika projekt. Du är tekniskt lagd med intresse och kunskap om nätverk, elektronik och system. Vi tror att du har flerårig bakgrund inom området, exempelvis som ingenjör, nätverkstekniker eller motsvarande. Då större delen av arbetet sker i sjukhusmiljö är det viktigt att du är bekväm att vistas i liknande miljöer. Du tar hänsyn till personal och patienter och du är respektfull på din arbetsplats.
  • Du har goda kunskaper inom Active Directory, Windows Server 2012-2019 och Microsoft DPM.
  • Du har goda systemkunskaper och förståelse för Wi-Fi och nätverksstrukturer.
  • Körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av systemritningar.
  • Kunskap om cloudtjänster.
  • Branscherfarenhet, gärna teknisk bakgrund inom medicinteknik.
Har du några funderingar kring tjänsten?
Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Acquisition Manager, Tove Svansson, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Nätverkstekniker, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (91 dagar kvar)