Servicetekniker med eget driv

Servicetekniker med eget driv

Om jobbet
Kompressorservice i Kista AB erbjuder ett spännande och fritt arbete inom tryckluftsbranschen. En typisk arbetsdag blandas med återterkommande underhållsservice, förebyggande underhåll, felsökning, reparation samt installation av kompressorer med tillhörande kringutrustning såsom torkar och filter.

Din profil
Felsökning är en mycket viktig del av arbetet och därför bör du ha god slutledningsförmåga samt kunskap/erfarenhet inom mekanik, pneumatik och el-lära. Men det kanske viktigaste av allt är rätt mental inställning dvs att det finns en vilja lösa uppgiften.

Med dagliga kundbesök är du bolagets ansikte utåt, vilket betyder att du måste vara serviceinriktad, strukturerad, flexibel och uppskatta utmaningar såsom teknisk problemlösning. Arbetet är mycket självständigt och du måste vara självgående, initiativrik och orädd att ta egna beslut.
Mer info
Kontaktperson Robert Nordenhök
Telefon 08-7567030
Email Mejla Robert Nordenhök
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kompservice.se
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra kunder finns i framförallt Stockholm och Mälardalen och bolaget drivs idag som ett enmansbolag men tillhör en mindre koncern.

Med en bred produktportfölj och mångårig erfarenhet kan Kompressorservice i Kista AB erbjuda lösningar för alla tänkbara applikationer, helt enkelt specialist på tryckluft.

Om du vill vara en del i vårt vinnarteam tveka inte att söka detta jobb!