Engagerad och kundfokuserad Projektplanerare

Engagerad och kundfokuserad Projektplanerare

Vill du vara med och förändra byggbranschen med oss?

K-rauta befinner sig i ett expansivt skede, och framför allt i vår satsning mot våra projektkunder där vi är i uppstarten av ett helt nytt erbjudande och ny funktion. Vårt mål är att vi ska bli projektkundens naturliga val. Vi säljer inte bara skruv och spik utan jobbar för att uppfylla våra kunders drömmar!

De flesta som söker sig till oss planerar eller genomför en renovering eller ett byggprojekt. De flesta av oss är också hängivna "hemmafixare" och vet hur många frågor och beslut som kommer med drömmen om ett nytt badrum, eller våndor över en takomläggning. Här kan vi verkligen göra skillnad för kunden! Vi kan erbjuda 100 000-tals märkesprodukter både lagerlagt och beställningssortiment, en bra extra deal till den som vill handla mycket och goda råd i massor, både inför projektet men också genom en personlig kontaktperson under byggtiden.

Vi söker nu ytterligare Projektplanerare till vårt varuhus i Täby och söker därför dig som har erfarenhet av vår bransch och marknad och som brinner för att förverkliga kundens drömmar. Du kommer tillsammans med kompetenta medarbetare, att vara med att fortsätta utveckla detta område genom att bygga starka, långsiktiga relationer och ett projektkundsmöte som ger mersmak samt arbeta för gott samarbete och lönsam affär.

Till vardags kommer du på ett kundfokuserat sätt säkerställa bästa förutsättningar för uppfyllelse av kundens planer/drömmar och sträva efter att alltid överträffa förväntningar, vara kundens kontakt-person och löpande bistå med expertråd under projektets gång. I din roll ingår att tillhandahålla designservice, rithjälp och rådgivning, samt vid behov besöka platsen där projektet ska genomföras.

Du kommer att bistå kunden med allt praktiskt inför förestående renoverings- eller byggprojekt, rithjälp, planering och offert samt säkra att varuleveranser sker i rätt tid.

I rollen som Projektplanerare har du en nyckelroll i K-rautas framtida strategi. Rollen och funktionen är ny och vi är i en uppbyggnadsfas där du kommer att vara en viktig kugge för framgång.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för kunden och kundens behov och som vet att nöjda, återkommande kunder får man genom riktigt bra service. Du har ett stort intresse för branschtrender och materialval och har genomfört ett och annat bygg eller renoveringsprojekt själv. Du är kommunikativ och utåtriktad och har en trovärdig framtoning. När du arbetar är du mycket strukturerad och organiserad, tar egna initiativ och utvecklar ditt arbetsområde självständigt.

Du trivs i en central roll och har god förståelse för helhet och gillar att samarbeta med flera funktioner, alltid med kundens behov i centrum. Du arbetar målmedvetet och drivs av att utveckla funktionen och erbjudandet på den lokala marknaden vilket också förutsätter god kunskap om den och dess villkor.

Vad kan du?
Självklart har du gymnasieexamen, goda kunskaper i butiksekonomi (budget, offerthantering, nyckeltal mm), datakompetens motsvarande officepaketet. Du kommer att ha mycket kontakt med kunder både via telefon och mail. Du är mycket bra på att uttrycka dig i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vi tror att du tidigare arbetat i branschen och därför har mycket god allmän kunskap om produkter och deras användningsområden. Om du dessutom har kunskaper inom Winner eller annat designprogram ser vi det som ett plus. Du planerar själv dina arbetstider som kan variera och anpassas efter kundernas önskemål. I detta ingår arbete på kvällar och helger,

Din ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår säljchef inne, Elin Ögren på mail sc121@k-rauta.se

K-rauta tillämpar personlighetstester och bakgrundskontroller som urvalskriterier i samtliga rekryteringar.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer om K-rauta
K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är "av det rätta virket" för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.Mer info
Område Täby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.