VD-assistent till Täby!

VD-assistent till Täby!

Uppdraget löper till årsskiftet som minst, där det finns mycket god chans till fortsatt arbete hos vår kund under hela 2023, om inte längre!


Om uppdraget


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Executive Assistant eller från en assisterande funktion mot ledningsgrupp eller VD och är tillgänglig för uppstart under juli månad och sedan heltid från augusti.

Rollen innebär administrativt stöd gentemot såväl VD som ledningsstöd som kalenderhantering, agenda, kallelser och koordinering. Du stöttar gällande rapporteringsarbete i Excel, förberedelser av presentationer och du arbetar med kvalificerad administrativ support.

Vår kund är en internationell organisation där du behöver vara mycket trygg i din engelska. Vi ser att du är en snabbfotad person som är mycket lyhört mot din omgivning, du har ett starkt kvalitetsfokus och en tydlig noggrannhet i sitt arbete. Då du kommer i kontakt med mycket känslig information är det viktigt att du har hög integritet.

Ett spännande uppdrag på ett mycket trevligt bolag i Täby.

Varmt välkommen med din ansökan!

sökord: assistent, exekutiv assistent, executive assistant, ledningsassistent, chefsassistent, vd-assistent, CEO Assistant
Mer info
Kontaktperson Evelina Thimper
Telefon 08-525 01 800
Område Täby
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.