Jurist och vill bli likvidator eller Företagsrekonstruktör?

Jurist och vill bli likvidator eller Företagsrekonstruktör?

Vår kund vänder sig till små- och medelstora företag som har behov av rådgivning och stöd i tvister och obeståndsfrågor. Även åtgärder som utvecklar företagandet till att bli bättre och säkrare är en lika viktig del av verksamheten.

Ambitionen är att erbjuda helhetslösningar som tar hänsyn till både företagets och företagarens egen situation. Ett säkert företag med en trygg företagare är målet med våra insatser.

Våra kunniga och erfarna medarbetare, i kombination med ett nätverk av externa specialister på olika sakområden, som kan hjälpa till att strukturera problemen, se möjligheterna och finna lösningarna, är nyckeln till framgång.

Rollen:

VI söker nu dig jurist som har minst 4-5 års erfarenhet av aktivt arbete på en byrå eller i bolag och som kan vara intresserad att komma in och utvecklas till att bli en förordnad likvidator eller företagsrekonstruktör.

Har du erfarenhet av att ha jobbat med Turn arounds eller stöttat med delar inom det så är det meriterande, viktigast är dock din personlighet och att du vill utvecklas inom juridiken.

Detta är en konsultlösning initialt som går över till en anställning, det kan även bli aktuellt med direkt rekrytering för rätt person

Profil:

Jur.kand utbildning

Minst 4-5 års erfarenhet av juridiskt arbete inom byrå eller bolag.

Flytande Svenska och gärna god engelska

För mer info så kontakta:

Joakim Folmer-Hansen

Manager Interim

Jurek Rekrytering & Bemanning

joakim.folmerhansen@jurek.se

073-987 97 22
Mer info
Kontaktperson Joakim Folmer-Hansen
Telefon 0739-87 97 22
Område Täby
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 20 okt (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.