Junior HR Business Partner till ALD Automotive AB

Junior HR Business Partner till ALD Automotive AB

Om rollen
I rollen som junior HR Business Partner kommer du tillhöra ett litet men engagerat HR-team bestående av ytterligare en junior HR Business Partner, en HR Coordinator och en HR-chef, där ni tillsammans arbetar för att ge support och stöd mot den svenska delen av verksamheten. Som junior HR Business Partner arbetar du primärt gentemot organisationens linjechefer där du coachar, ger support och säkerställer att lokala HR-initiativ implementeras och efterlevs.

Vidare kommer rollen bland annat innefatta:
  • Talent attraction - från rekrytering till onboarding, i nära samarbete med HR koordinator
  • Initiera och driva Employer Branding initiativ
  • Hantera och driva perfomance management-processen
  • Arbeta med medarbetarengagemang - exempelvis genom att hantera och följa upp medarbetarundersökningar
  • Säkerställa en kvalitativ exit-process
  • Utveckling av chefer och medarbetare - identifiera utvecklingsbehov och initiera utvecklingsprogram och initiativ
  • Utveckling av befintliga processer och policies, exempelvis medarbetarhandbok.
  • Rapportering av HR-nyckeltal
Du kommer arbeta tätt tillsammans med HR-teamet för att driva olika utvecklingsprojekt, såsom att implementera nya HR-verktyg och system. ALD är inne i en spännande fas och här ges du verkligen en möjlighet att vara med och bidra och påverka.

Du erbjuds
I rollen som junior HR Business Partner får du arbeta i en varierad och bred roll där du får supportera organisationen inom hela HR-spektrat. HR-teamet och funktionen är under uppbyggnad och du kommer ha en god chans att själv vara med och påverka både din egen roll och funktionen i stort. ALD Automotive AB har sitt kontor i Täby och har utvecklat en flexibel och uppskattad policy med möjlighet att arbeta hemifrån upp till tre arbetsdagar per vecka. Det finns kollektivavtal och du erbjuds även en rad andra förmåner, bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, gym på kontoret, team-aktiviteter mm.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personalvetenskap eller motsvarande och som har hunnit samla på dig ett par års erfarenhet från brett HR-arbete. Vi ser gärna att du har insyn i HR-årets samtliga processer och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Sannolikt har du arbetat några år som HR-koordinator alt. som HR-generalist och känner dig redo för ett nästa steg. Du har du goda systemkunskaper och enkelt för att navigera i såväl rekryteringssystem som Excel och eftersom ALD är ett internationellt företag så ser vi också att du är flytande i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För att trivas i rollen så ser vi att du är engagerad, nyfiken och har ett starkt eget driv samt en förmåga att hantera och parera en bredd av arbetsuppgifter. Du är flexibel och trivs i en föränderlig och dynamisk miljö och har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, är proaktiv i ditt arbetssätt och kommer med egna initiativ. Inte minst så ser vi att du bidrar du med glädje och ett positivt förhållningssätt.

Ansökan och övriga uppgifter
Rollen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar ALD med Jurek HR och har du frågor eller vill veta mer om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Strååt
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Cecilia Strååt
Område Täby
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!