Analytiker av tjänstepensioner till företag i täby

Analytiker av tjänstepensioner till företag i täby

Arbetsuppgifter

I samarbete med vår kund söker vi dig med intresse för tjänstepension och lång erfarenhet som Analytiker. I denna tjänst som Analytiker kommer du arbeta i ett team på 4 personer där Excel kommer vara ditt främsta verktyg. Du kommer genomföra analyser inom tjänstemannasektorn för både befintliga och nya kunder samt genomföra konsultuppdrag. Du kommer ha möjlighet att genomföra presentationer hos kund för dina sammanställningar. Vidare kommer du arbeta med felsökning, implementation och driftsättning samt bedriva aktiv omvärldsbevakning på tjänstepensionsmarknaden för förändringar av lagar och kollektivavtal.

Kvalifikationer
  • Du har flera års erfarenhet som analytiker, gärna på tjänstepensionsmarknaden
  • Du har erfarenhet av kollektivavtalade försäkringar
  • Du är en avancerad användare av Excel
  • Du är flytande på svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har kunskap av lönesystem och dess uppbyggnad
  • Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Analytiker behöver du ha en stark analytisk förmåga. Du är även en noggrann och positiv person som trivs med att arbeta självständigt och att ta mycket ansvar. Du har ett stort intresse för siffor, statisk och analys, och har lätt för att fokusera och driva ditt arbete framåt. Du bör även vara kommunikativ och trivas i dialog med kunder.

Vad vår kund kan erbjuda

Som Analytiker hos vår kund finns goda utvecklingsmöjligheter då företaget har egna IT-system - för dig med intresse finns möjlighet att delta i utvecklingen. Att arbeta hos vår kund innebär att du blir del av ett team där gemensam frukost sker veckovis.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas till en början löpa i 6 månader med en stor möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Pension, Försäkring, Pensionsförsäkring, Pensionsanalytiker, Tjänstepension, ITP, Analytiker, Analys, Statistik, Avtal, Lön, Norrort, Danderyd, Täby, Mörby
Mer info
Kontaktperson Malin Johansson
Telefon 08-525 240 24
Email Mejla Malin Johansson
Område Täby
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Du kommer att arbeta som Analytiker hos vår kund som är expert i sin bransch. De sköter idag tjänstepensionsadministrationen för närmare 100 000 personer. Arbetsplatsen är belagd i Täby, strax norr om Stockholm. Utöver administration erbjuder företaget analyser och revisioner av arbetsgivarens tjänstepensionsåtaganden.