Platsansvarig för vår anläggningsgrupp

Platsansvarig för vår anläggningsgrupp

Vi söker en person med erfarenhet från anläggningsbranschen (Trädgård och Offentliga platser), som vill vara med på resan att utveckla och driva företagets anläggningsgrupp framåt, och som vill hitta nya utmaningar och finner en tillfredsställelse i att vara med från start till leverans.


Som Platsansvarig kommer du ansvara för kalkylering/budgetering av projekt inklusive uppföljning, du upprättar tidsplaner samt avstämmer och reviderar dessa. Du tillser att dokumentation såsom ÄTA-hantering, kvalitétsdokumentation etc. hanteras på rätt sätt. Du delegerar arbetsuppgifter och följer upp att medarbetare, underentreprenörer och leverantörer sköter sina åtaganden enligt avtal. Du säkerställer att föreskrivna ordnings- och skyddsregler följs.


Vi söker dig som har en studiebakgrund och erfarenhet som anläggningsingenjör eller några års erfarenhet som yrkesarbetare inom bygg/anläggning. Som Platsansvarig behöver du kunna läsa och förstå ritningshandlingar och även ha en stor materialkännedom inom anläggnings-verksamheter. Det är viktigt att du är självgående och snabbt kan sätta dig in i nya projekt.


För att du ska trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och trivas i en ledarroll med mycket ansvar.


Du har B-körkort och datorvana och


uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du strukturerad, stresstålig, lösningsorienterad och med ett stort engagemang för att utveckla såväl affärer som personal. Du är noggrann och van vid att arbeta omväxlande både inom- & utomhus, självständigt med eget ansvar och i grupp.

Kollektivavtal finns. Ange löneanspråk i ansökan.

Observera att vi intervjuar kandidater löpande till denna tjänst, så tillsättning av tjänsten kan ske under publiceringstiden.
Mer info
Email Mejla JRF Mark AB
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jrf.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JRF Mark AB är ett företag som tar hand om inre- och yttre fastighetsskötsel åt ett flertal mark- och fastighetsägare, som till exempel kommersiella fastigheter, industrifastigheter, kommuner och bostadsrättföreningar. Företaget ingår i en koncern, som har ca 40 anställda och omsätter runt 60 MSEK/år. Vi har nu ökat ytterligare och fått in nya uppdragsområden.