Teamleader till nystartat 3PL i Täby

Teamleader till nystartat 3PL i Täby

Om dig

JR Logistic söker nu nästa lysande stjärna till vårt team.
Vi söker dig med erfarenhet inom 3PL och som samtidigt besitter en stor ansvarskänsla. Idag arbetar du kanske som gruppledare eller skiftansvarig och söker nya utmaningar eller så ser du dig själv som en naturlig ledare utan erfarenhet men med stor potential. De viktigaste egenskaperna för oss är din samarbetsförmåga och vilja att fortsätta utvecklas med oss. Då tjänsten kommer att innebära många olika kontaktytor så är din kommunikationsförmåga A och O samtidigt som vi tror att ett visst tekniskt intresse måste finnas för att verkligen trivas i den fortsatta utvecklingen av rollen.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är som Team Leader på ett helt nyetablerat 3PL lager i Täby strax norr om Stockholm. Du kommer att ansvara för etableringen av lagret, den dagliga driften av in- och utleveranser samt utbildningen av de nya medarbetarna. Då lagret är under uppbyggnad kommer du förväntas hjälpa till där det behövs och flexibilitet i kombination med en driven attityd kommer att vara ett krav för att lyckas. Du kommer att svara direkt under Lagerchefen på plats men då detta är ett uppdrag som helt sköts av JR Logistic så kommer du även att ha tillgång till rådgivning och stöd från JR Logistics operativa chef när det gäller resursplanering och utbildning.

Då detta är en ny arbetsplats så kommer du självklart att erbjudas möjlighet till utbildning på Kundens utrustning och orderhanteringssystem samtidigt som vi gärna ser att du kommer med input på eventuella förbättringar i verksamheten.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jrlogistic.se
Sista ansökningsdag 18 mars (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

JR Logistic AB är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag med över 14 år i branschen. Våra ledord är Personlig Personal vilket för oss betyder att vi vill känna alla våra medarbetare så väl att vi kan skräddarsy varje uppdrag för att passa både kunden och medarbetaren på ett ultimat sätt. Vi vet att våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och vi ser gärna att vi får vara delaktiga i deras fortsatta personliga utveckling.

JR Logistic AB har sitt säte i Hägersten och vi som driver företaget har många års erfarenhet av både transport och bemanning. Vi hjälper företag över hela stor
Stockholm att bemanna en uppsjö av varierande uppdrag, med allt ifrån styckegodsdistribution, renhållning och kyl och frystransporter.