SÄLJARE J BIL TÄBY

SÄLJARE J BIL TÄBY

Vi söker en säljare av person- och transportbilar till vår anläggning i Täby. Du kommer bli en del av säljteamet som i dagsläget består av fyra drivna säljare på en anläggning med cirka 25 medarbetare och hjälpa oss nå nya höjder. Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter där huvudfokus är försäljning. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen som innehåller allt inom produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och gamla kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du även för bilhallen, demonstrationsbilarna, hantering av begagnade bilar samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Som person är du social och positiv och gör ditt yttersta för att varje kund ska bli helt nöjd.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Tidigare erfarenhet från bilförsäljning är meriterande men dock inget krav. Det viktiga för oss är att du är driven i rollen som säljare samt att du vill utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du har en stark känsla för service och kunder. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Du har god datorvana och behärskar svenska både i tal och skrift obehindrat. B körkort är ett krav.

Varaktighet: Tillsvidareanställning Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.

Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Oscar Berg, försäljningschef J BIL Täby på e-post: oscar.berg@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 78 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Oscar Berg
Telefon 08-400 311 78
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jbil.se/
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 2 miljarder kronor och har runt 180 anställda över hela Stockholm och Göteborg. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg i Aröd, Frölunda och Tagene.