SERVICERÅDGIVARE J BIL TÄBY

SERVICERÅDGIVARE J BIL TÄBY

Vi söker en servicerådgivare till vår anläggning i Täby. De centrala uppgifterna som servicerådgivare innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationen via mail och telefon, boka och planera jobb till teknikerna samt hantera betalningar från våra kunder. Vi ser gärna att du har stort intresse för kundvård och kundkontakter. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade tjänster inom servicemarknad. Kunskaper i Kobra och Cabas är en stor fördel. Dock inget krav.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse

Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Simon Carlsson, verkstads- och platschef J BIL Täby på e-post simon.carlsson@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 86 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jbil.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene.

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Med runt 180 anställda i Stockholm och Göteborg omsätter vi närmare 2 miljarder kronor.

Varmt välkommen till J BIL - bilglädje hela vägen!