Senior utvecklare till en långsiktig tjänst

Senior utvecklare till en långsiktig tjänst

På Inrego blir du en del av ett ledande företag som trots sina 25 år på marknaden lever i ständig utveckling och förändring. Även i dessa svåra tider fortsätter vi att växa och fortsätter satsa på rekrytering framåt.

Tillsammans med våra kunder ser vi till att IT-produkter kommer till återanvändning. Vi växer i snabb takt och vi står inför smarta lösningar genom digitalisering, innovation och AI, som vi vill genomföra med vår IT avdelning. Inrego är ett företag som historiskt programmerat alla våra lösningar själva, idag får man vara med och kombinera det samtidigt som vi standardiserar. Vi satsar mycket på vår IT avdelning då digitalisering kan accelerera återanvändningen av IT utrustning ännu mer, och därmed öka hållbarheten i samhället. Denna tjänst ser vi möjlighet att arbeta på distans.

Om Rollen

IT avdelningen består i dagsläget av 7 personer, varav 2 personer arbetar med IT-Drift. Inregos systemflora består av flera olika språk, och flera applikationer är ihopkopplade med varandra, idag arbetar vi för att standardisera vår arkitektur samtidigt som vi arbetar med nyproduktion. Som utvecklare är du väldigt uppskattad i vårt familjära företag och du har möjlighet till att arbeta nära beställarna/användarna för att tillsammans med dom utveckla den bästa möjliga lösningen.

Kunskaper i:
  • Node.js
  • React
  • GraphQL
  • REST
  • SQL
  • CSS
  • HTML5
  • PHP (legacy)
  • Angular.js (legacy)
Dig som vi letar efter

Du har gedigen bakgrund som utvecklare "full-stack" och är duktig på att se helheten i en systemflora/arkitektur. Därmed skapa bästa möjliga resultat utifrån beställningen. Du tycker det är kul och nödvändigt att ifrågasätta beställningar för att göra dom ännu bättre. Du tycker det är bra med högt i tak och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Vi ser helst att du arbetar med oss på kontoret i Täby för att vi värnar om vår personalkultur och sammanhållning på Inrego, men ett genomtänkt distansarbete är absolut ett alternativ. Tidigare arbete i roller så som Lead Developer, Systemarkitekt, Projektledare eller annan senior roll är meriterande.

Om oss

På Inrego jobbar vi med återanvändning av IT-utrustning. Bara i fjol såg vi till att 300 000 enheter kom till återanvändning, på så sätt förlänger vi livslängden på produkterna och ser till att använda jordens resurser på ett bättre sätt. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det är vi stolta över att driva på, speciellt i det konsumtionssamhället som vi lever i idag. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar du längre ner på den här sidan samt på vår hemsida.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.