Senior redovisningsekonom

Senior redovisningsekonom

Är du sugen på att vara med på Inregos fortsatta tillväxtresa och bidra till bolagets fortsatta internationella expansion? Då kan du vara rätt person för rollen som senior redovisningsekonom hos oss!

På Inrego blir du en del av ett företag som trots sina 25 år på marknaden lever i ständig utveckling och förändring. Tillsammans med våra kunder ser vi till så att IT-produkter kommer till återanvändning. Idag består Inrego av 5 svenska bolag samt 1 finskt bolag och nu står vi på tröskeln inför den mest spännande tiden hittills.

Om rollen

Som senior redovisningsekonom kommer du att vara en av de drivande personerna i Inregos nyetablering i andra länder, arbeta med att utveckla nya processer och rutiner, införa nytt arbetssätt kring konsolidering samt hantera frågor kring redovisning, moms och skatt. Du blir en nyckelperson på vår ekonomiavdelning som idag består av sju personer.

Du kommer att samarbeta med alla avdelningar och bolag på Inrego samt ha kontakt med revisorer och myndigheter. Din närmaste chef är redovisningschefen, på avdelningen finns även en CFO.

Dina arbetsuppgifter inkluderar främst konsolidering, moms och internationell handel, skattefrågor, månads- och årsbokslut enligt K3, årsredovisning samt löpande redovisning och varulager. Men även stötta och utveckla dina kollegor inom teamet.

Dig som vi letar efter

Vi tror att du som söker denna roll är en självgående, noggrann och initiativtagande person. Vi ser att du är strukturerad, värnar om god service och ser samarbete som en självklarhet i ditt dagliga arbete. Som person är du prestigelös och trygg med att agera efter fattade beslut, medveten om mål och kvalitet i ditt arbete. För att trivas i denna roll har du en god förmåga att vara flexibel och tar hänsyn till det större perspektivet i ditt arbete.

Kvalifikationer:
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • Akademisk examen inom ekonomi från universitet eller högskola.
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med ekonomi och redovisning.
 • Erfarenhet av att jobba med internationell handel, moms och skatt.
 • Minst 2 års erfarenhet av att jobba med konsolidering.
Meriterande:
 • Erfarenhet från verksamhet med varulager.
 • Erfarenhet av att arbeta som ledare.
Vi erbjuder dig
 • En arbetsplats med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande.
 • Nyrenoverade lokaler med direkt närhet till Täby centrum och dess kommunikationsalternativ.
 • En roll med möjlighet att påverka och förbättra.
 • Att vara del av ett företag med missionen att göra världen bättre genom att på ett hållbart sätt ge alla människor tillgång till IT, för att kunna utveckla sig själv och sin omgivning.
Övrig information

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen. Vi kan tyvärr inte ta emot några ansökningar via mejl med hänsyn till GDPR

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas).

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.

Lön: Månadslön.

Om oss

Individen och teamet är företaget, inte tvärtom. Vi är ett tight gäng som brinner för att lyckas och det är därför vi gör just det; lyckas. Inrego är ett företag med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande. Vår mission är att göra världen bättre och vår vision är att på ett hållbart sätt ge alla människor tillgång till IT, för att kunna utveckla sig själv och sin omgivning.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar på vår hemsida.


Mer info
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 jan 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.