Säljare - Utlandsavdelningen

Säljare - Utlandsavdelningen

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i IT-branschen och bidra till ett mer hållbart samhälle? Inrego är ett företag med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande. Vår vision är att bli störst i Europa, och vi är på god väg.

Dina arbetsuppgifter
Som kundansvarig IT-säljare på Inregos utlandsavdelning gör du B2B-affärer och bygger långsiktiga relationer med internationella kunder och partners i över 70 länder. Du kommer att arbeta med ansvar för hela affären, allt från förhandling, logistik till avslut och uppföljning och med tiden även resa för att stärka kundrelationerna.

Inledningsvis handlar arbetet till stor del om nykundsbearbetning på både nya och befintliga marknader. Det långsiktiga målet är att ha cirka 20 konton som omsätter 25-35 miljoner per år. Du kommer att ingå i ett erfaret team, som är marknadsledande och som ny kundansvarig tilldelas du en fadder som stöttar och ger råd under den första tiden.

Din profil
  • Tekniskt intresserad
  • Tidigare erfarenhet av att jobba i Excel
  • Goda kunskaper i engelska - i tal och skrift
  • Positiv, driven och lösningsorienterad
  • Förmåga att hålla flera bollar i luften och kunna prioritera
  • Erfarenhet av försäljningsarbete
Vi tror att du har ett allmänt intresse för IT och en ungefärlig förståelse för hur en dators hårdvara fungerar. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i Navision och med utlandsförsäljning. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i polska och/eller tyska.

Du är lyhörd inför dina kunders behov och uttrycker dig väl på engelska och svenska i tal och skrift.

Om att arbeta på Inrego
Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och genom återanvändning skapas konkreta miljövinster. Vi växer snabbt och erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. Ett youtube-klipp om Inrego kan du se här.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 240 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 3 200 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp nästan 13 000 lägenheter.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO-9001, miljö ISO-14001, arbetsmiljö OHSAS 18001 samt informationssäkerhet ISO 27001.