Quality & Regulatory Manager till Inrego

Quality & Regulatory Manager till Inrego

Motiveras du av ett självständigt och utmanade arbete där du får möjligheten att etablera något nytt? Drivs du även av få vara med på en tillväxtresa samtidigt som du har ett operativt ansvar? Ta då chansen att växa med oss genom att skapa en ny funktion hos Inrego som vår Quality & Regulatory Manager!

På Inrego blir du en del av ett snabbväxande företag som idag består av 5 svenska bolag och 1 finskt bolag. Tillsammans med våra kunder ser vi till att flera hundratusen IT-produkter kommer till återanvändning varje år. Vi har funnits i 25 år men är i ständig rörelse samt utveckling och söker nu efter en Quality & Regulatory Manager som ser till att Inrego gör rätt, samtidigt som verksamheten fortsätter att utvecklas på ett smidigt sätt.

Om rollen
Då denna roll är ny kommer du till en början att främst jobba operativt genom att verka tvärfunktionellt och samla befintliga arbetsuppgifter till denna tjänst. I tätt samarbeta med den övriga organisationen kommer du ansvara för att - sprida kunskap, driva igenom, följa upp, genomföra och implementera användarvänliga samt effektiva arbetssätt inom området för kvalité och regelefterlevnad. Du kommer att arbeta mot hela organisationen och rapportera till företagets CFO.

Som Quality & Regulatory Manager för Inrego kommer du ansvara för företagets arbete med övergripande processer för våra ISO certifikat, hantering av avtal samt lag och regelefterlevnad. Du kommer att identifiera, värdera och motverka kvalité och risker samt löpande följa upp och själv genomföra aktiviteter kring kvalité och regelefterlevnad i Inregos verksamhet. Du ansvarar för interndokument, policys, processer och styrdokument kopplat till rollen.

I denna roll ansvarar du för att säkerhetsställa genomförande och uppföljning av interna och externa åtagande såsom; kund-och leverantörsavtal, GDPR, riskbedömningar, internrevision, ISO revisioner, arbetsmiljö och systematiskt miljöarbete samt brandskyddsarbete. Du kommer att driva projekt för och effektivisering av processer, verktyg och arbetssätt kopplat till kvalité och risk samt utbildningen av ledare och personal kopplat till ansvaret.

Du kommer ansvara för att ledningssystemet är certifierat för ISO 9001 Kvalitet, ISO 14001 Miljö, ISO 27001 Informationssäkerhet, ISO 45001 Arbetsmiljö.

Dig som vi letar efter
Vi söker dig som har en "can-do" attityd och ser det som en spännande utmaning med att självständigt bygga upp denna nya funktion där du kommer att arbeta både operativt och strategiskt.

Du har hög integritet och är van vid att projektleda och samordna. För att trivas i den här rollen är du en person som är flexibel, serviceinriktad och tar egna initiativ samt uppskattar att arbeta både operativt och strategiskt. Du är självgående, snabblärd och ser samarbete som en självklarhet i ditt dagliga arbete.

Som person är du medveten om mål och kvalitetsstandard i ditt arbete, samt trygg med att agera efter fattade beslut. Vi ser att du som söker är prestigelös, har en god förmåga att prioritera, kommunicera samt strukturera ditt arbete.

Kvalifikationer:
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • Akademisk examen som antingen jurist, civilekonom eller civilingenjör.
 • Minst 3 - 5 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.
 • Kunskaper inom IT-system och informationssäkerhet.
 • Arbetat med kvalité processer och förbättringar.
 • Ansvarat för ISO processer i någon form.
Meriterande:
 • Innehar ISO certifiering.
 • Arbetat med affärsutveckling.
 • Ansvarat för arbetet med operationella risker.
 • Erfarenhet som ledare.
 • Erfarenhet inom juridik/avtal, upphandling, kravställning
Vi erbjuder dig
 • Möjligheten att vara med på resan att bygga upp en ny funktion hos Inrego.
 • En arbetsplats med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande.
 • Nyrenoverade lokaler med direkt närhet till Täby centrum och dess kommunikationsalternativ.
 • En roll med möjlighet att skapa, påverka och förbättra.
 • Att vara del av ett företag med missionen att göra världen bättre genom att på ett hållbart sätt ge alla människor tillgång till IT, för att kunna utveckla sig själv och sin omgivning.
Övrig information

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen. Vi kan tyvärr inte ta emot några ansökningar via mejl med hänsyn till GDPR.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas).

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.

Om oss
Individen och teamet är företaget, inte tvärtom. Vi är ett tight gäng som brinner för att lyckas och det är därför vi gör just det; lyckas. Inrego är ett företag med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande. Vår mission är att göra världen bättre och vår vision är att på ett hållbart sätt ge alla människor tillgång till IT, för att kunna utveckla sig själv och sin omgivning.

Mer information om oss hittar du på vår hemsida.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 feb 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vi vill bidra till en bättre värld genom att maximera återanvändningen av använd IT-utrustning och på ett hållbart sätt ge människor tillgång till IT för att utveckla sig själva och sin omgivning.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.