Junior säljare

Junior säljare

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i IT-branschen och hjälpa organisationer att skapa en hållbar livscykelhantering av sin IT-utrustning? Inrego är marknadsledande inom återanvändning av IT med målsättning att bli störst i Europa.

Dina arbetsuppgifter
Vi behöver förstärkning på säljsidan och letar nu efter en ny kollega till SMB, dvs Small Medium Business - vilket är företag från 100-500 anställda inom privat och offentlig sektor. Nu söker vi en Account Manager som drivs av att göra affärer och är skicklig på att bygga långsiktiga relationer med beslutsfattare i företag och organisationer. Arbetet handlar om att köpa in datorer och andra IT-produkter som organisationer byter ut och att sälja tjänster kring IT-återanvändning. Kontakt med kund sker i första hand via telefon och mail. Produkterna går sedan till återanvändning vilket minskar förbrukningen av jordens resurser och stärker våra kunders hållbarhetsarbete med konkreta koldioxidbesparingar.

Du får ansvar för hela försäljningsprocessen och utvecklingen av affärer med fokus på både nya och befintliga kunder. Du ingår i ett team om tio personer och har stora möjligheter att själv styra ditt arbete.

Din Profil
  • Förmåga att entusiasmera andra människor och inge förtroende.
  • Strukturerad med god affärsförståelse samt förhandlingsvana.
  • Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet av att driva försäljning, det är dock inget krav.
Om att arbeta på Inrego
Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och genom återanvändning skapas konkreta miljövinster. Vi växer snabbt och erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 240 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 3 200 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp nästan 13 000 lägenheter.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO-9001, miljö ISO-14001, arbetsmiljö OHSAS 18001 samt informationssäkerhet ISO 27001.