Ekonomiassistent vikariat till marknadsledande ITAD-bolag!

Ekonomiassistent vikariat till marknadsledande ITAD-bolag!

Vad gör vi?
Inrego är marknadsledande ITAD-bolag inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter. Vi har funnits i 25 år och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete genom återanvändning av IT. Just nu söker vi dig som är sugen på att gästspela som vikarierande ekonomiassistent i vårt härliga team på Ekonomiavdelningen!

Känner du dig träffad? Då är DU den som vi gärna vill ha med på vår resa till att maximera återanvändningen av använd IT-utrustning och på ett hållbart sätt ge människor tillgång till IT för att utveckla sig själva samt sin omgivning.Om rollen


Inrego består idag av fem svenska bolag och ett finskt bolag. Ekonomiavdelningen tillhör moderbolaget Inrego Group och agerar stödfunktion gentemot alla våra andra bolag. Avdelningen består idag av nio personer: CFO, Controller, Redovisningsekonom, fem Ekonomiassistenter med olika ansvarsområden och en Redovisningschef. Den sistnämnda är den som du kommer att ha som närmaste chef. Du kommer att arbeta dels med löneadministration och dels med kundreskontra. Du har kontakt med flera delar av verksamheten men framför allt jobbar du nära vår svenska säljavdelning.

Arbetsuppgifterna i rollen inkluderar:
 • Löneadministration
 • Kundreskontra
 • Löpande bokföring och avstämningar
 • I övrigt förekommande ekonomiuppgifter utifrån behov
Avdelningen som du blir en del av består av ett prestigelöst och positivt team med skön stämning. Det är ett team som gillar att bidra till varandras (och Inregos) utveckling och som framför allt har väldigt roligt tillsammans.Dig som vi letar efter


Inrego växer snabbt och är ett företag i ständig utveckling och förändring. För att trivas i den här rollen ser vi därför att du är en alert och serviceminded person som gillar att jobba i en miljö där det händer mycket och där det gäller att vara noggrann och strukturerad i sitt arbetssätt. Du är trygg i dig själv, prestigelös och flexibel.

Som person är du även kommunikativ och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du är mån om att hjälpa andra och tar dig an problem med tillmötesgående attityd. För dig är det inte bara viktigt att målen nås och uppgifterna levereras i tid, du lägger även stor vikt vid att arbetet håller en god kvalitet.

Kvalifikationer
 • Erfarenhet av reskontraarbete, löpande bokföring och avstämningar
 • Gymnasieekonom eller motsvarande utbildning, alternativt tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter som rollen innefattar
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
 • Minst ett års erfarenhet av att arbeta som Ekonomiassistent
 • Van vid att arbeta i Excel
Meriterande är om du har erfarenhet av:
 • Affärssystemet Business Central
 • Löneadministration/ löneberedning
Vi erbjuder dig
 • En arbetsplats med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande.
 • Nyrenoverade lokaler med direkt närhet till Täby centrum och dess kommunikationsalternativ.
 • En team med drivna och härliga kollegor!
 • Att vara del av vår resa att göra världen bättre genom att på ett hållbart sätt ge alla människor tillgång till IT, för att kunna utveckla sig själv och sin omgivning.


Om oss


Inrego är ett företag med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande. Vår mission är att göra världen bättre och vår vision är att på ett hållbart sätt ge alla människor tillgång till IT, för att kunna utveckla sig själv och sin omgivning.

Mer information om oss hittar på vår hemsida.

Omfattning: Heltid, vikariat fram till juni 2022

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Övrig information

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen. Vi kan tyvärr inte ta emot några ansökningar via mejl med hänsyn till GDPR.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vi vill bidra till en bättre värld genom att maximera återanvändningen av använd IT-utrustning och på ett hållbart sätt ge människor tillgång till IT för att utveckla sig själva och sin omgivning.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.