Account Manager

Account Manager

Får du ett riktigt lyckorus av att sälja? Har du dessutom kunskaper inom IT och gillar att arbeta under högt tempo? Nu letar vi efter dig som vill bli vår nya kollega och jobba med att sälja IT-utrustning till våra partners runt om i Sverige.

Om rollen
Som Account Manager ingår du i ett säljteam och du kommer framför allt samarbeta med en kollega i teamet. Du jobbar mot tydligt uppsatta mål och dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att:
  • Förse våra partners i Sverige med IT-utrustning
  • Bygga upp din kundstock med nya och befintliga partners
  • Göra kundbesök
Dig som vi letar efter
Som person drivs du av att nå uppsatta mål och är duktig på att motivera dig själv i ditt arbete. Du jobbar lika bra ensam som i grupp och har självklart ett förstaklassigt bemötande gentemot externa partners/kunder. Gillar du att ha möjligheten att bidra med egna idéer? Kul! Så länge det ger resultat finns det inga dåliga alternativ att testa på.

Kvalifikationer
  • Minst ett års erfarenhet inom sälj och IT
  • Kunskap om IT-produkter
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Om oss
På Inrego jobbar vi med återanvändning av IT-utrustning. Bara i fjol såg vi till att 300 000 enheter kom till återanvändning, på så sätt förlänger vi livslängden på produkterna och ser till att använda jordens resurser på ett bättre sätt. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det är vi stolta över att driva på, speciellt i det konsumtionssamhället som vi lever i idag. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar på vår hemsida.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.