Account Manager

Account Manager

Är du en fartfylld säljare med stor passion för att göra affärer och bygga starka kundrelationer? Som Account Manager på vår utlandsavdelning riktar du in dig mot kunder på den globala marknaden och jobbar med att sälja in våra tjänster och köpa in företagens IT-utrustning - samtidigt som ditt arbete bidrar till en mer hållbar värld.

Om rollen
Vi växer snabbt och delade nyligen upp vår verksamhet i två bolag; Inrego Norden och Inrego Global. Läs mer om det här. Tillsammans med en kollega kommer du utveckla en ny del i ett befintligt affärsområde på Inrego Global. Inrego har ett fungerande unikt koncept för hur vi får företag att återanvända sina enheter, detta koncept är vad du kommer att arbeta med och utveckla för att driva in dina affärer.

Arbetsuppgifterna inkluderar framför allt att:
  • Identifiera och etablera kontakt med nya nyckelkunder som finansbolag, leasingbolag och återförsäljare.
  • Skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna för att få möjlighet att köpa in begagnad IT-utrustning som de ska byta ut
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen och utvecklingen av affärer. Du jobbar med allt från kundprospektering till att skriva avtal och hanterar det kringliggande som bland annat logistikplanering, kalkylhantering och systemregistrering
Arbetet innebär resor i tjänsten med ca 10 resdagar per månad.

Din profil
Som person vill du vara där det händer mycket, gillar att ha högt i tak och lägger stort värde i att ha roligt på jobbet. Samtidigt är du en affärsorienterad, samarbetsvillig och driven "doer" som ständigt strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat. Du är målinriktad, analytisk och duktig på att själv planera och lägga upp ditt arbete. Du är en "glaset är halvfullt"-person som är en skicklig relationsbyggare och som ger sig in i möten med nya människor med en positiv och energifylld inställning.

Kvalifikationer
  • 3-5 års erfarenhet av försäljning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper, framför allt inom Excel och PowerPoint
Meriterande:
  • Kunskap inom ytterligare språk, framför allt franska
  • Generell hårdvarukunskap om datorer
  • Erfarenhet av att ha arbetat i en internationell organisation
Om oss
På Inrego jobbar vi med återanvändning av IT-utrustning. Bara i fjol såg vi till att 300 000 enheter kom till återanvändning, på så sätt förlänger vi livslängden på produkterna och ser till att använda jordens resurser på ett bättre sätt. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det är vi stolta över att driva på, speciellt i det konsumtionssamhället som vi lever i idag. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar du längre ner på den här sidan samt på vår hemsida.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.