Logistikchef

Logistikchef

Är du vår nya logistikchef?

Vill du komma till ett personligt och genuint trevligt bolag att utvecklas i och tillsammans med?

Din nya arbetsplats, roll och arbetsuppgifter
Som Logistikchef på Hissmekano ansvarar du för den dagliga driften av företagets varulager och leveranser och leder ett team på idag fyra personer. Tillsammans med COO ansvarar du för vår e-handelslogistik och du förväntas leda din grupp till goda resultat genom att kontinuerligt följa upp och utveckla verksamheten, både operativt och strategiskt.

Vem är du?
  • Du har tidigare erfarenhet som chef och ledare, helst inom e-handel, lager och logistik
  • Du har en eftergymnasial akademisk logistik-utbildning eller motsvarande
  • Du talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat, övriga Europeiska språk är ett plus
  • Du har god förståelse för automation och processoptimering
  • Du har naturligtvis goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system
  • Ordning och reda är en självklarhet för dig
För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du drivs av att skapa engagerade medarbetare och genom det nå högt uppsatta mål. Du har en stark kommunikativ förmåga där du skapar tydlighet samtidigt som du inger trygghet, lyhördhet och skapar en positiv arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig i att leverera lösningar.

Ansökan
Välkommen att mejla din ansökan till work@hissmekano.se senast 2020-12-31, märk din ansökan "Logistikchef". Inkomna ansökningar bearbetas löpande och tillsättning sker så snart som möjligt efter överenskommelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på mejl, work@hissmekano.se eller telefon 08-586 272 00. Besök oss på www.hissmekano.se

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Telefon 08-586 272 00
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hissmekano utvecklar, säljer och levererar komponenter för hissar på den europeiska hissmarknaden och är branschledande e-handlare i Norden. På vårt lager och huvudkontor i
Täby jobbar 17 engagerade medarbetare med stort fokus på kundmötet och leveransen och där alla hjälps åt att bygga goda och långsiktiga relationer till samtliga aktörer på hissmarknaden.

Medarbetarna har god branschkunskap och bidrar till ständig förbättring med sitt engagemang.

Hissmekano är certifierat enl. ISO 14001 & 9001 och verkar för en positiv samhällsutveckling med miljöfokus och löpande bidrag till välgörande ändamål, just nu som partnerföretag till Hand in hand Sweden.

Bolaget växer på den europeiska marknaden och söker nu en Logistikchef med ambition och vilja att fortsätta utveckla lagerverksamheten för internationell bredd och där personal, struktur och produktivitet står i fokus.