Affärsdriven Operativ Logistikchef till Hissmekano

Affärsdriven Operativ Logistikchef till Hissmekano

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet som logistikchef, gruppchef eller teamledare? Är du redo för en ny utmaning? Som operativ logistikchef på Hissmekano leder och ansvarar du för logistikfunktionens alla delar. Rollen omfattar ett totalansvar för bolagets logistikfunktion, där du tillsammans med ditt team, i dagsläget 4 personer, hanterar driften av företagets varulager och leveranser. Tillsammans med COO ansvarar du för vår e-handelslogistik och du förväntas leda din grupp till goda resultat genom att kontinuerligt följa upp och utveckla verksamheten, genom att både operativt och strategiskt optimera våra logistikflöden.

Den internationella expansionen innebär även att vi tar marknadsandelar på nya marknader vilket innebär nya potentiella logistikflöden. Då Hissmekano befinner sig i en stark expansionsfas kan ansvaret för rätt person i rollen som operativ logistikchef komma att förändras och växa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom logistik eller motsvarande. Vi tror att du som söker har erfarenhet av liknande roller eller bakgrund inom logistik, supply chain eller inköp. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete i Europa eller inom internationell expansion. Har du varit delaktig i att projektera för ett nytt logistikcenter är det ett stort plus. Vi söker dig med entreprenörens initiativkraft och driv. Vi ser att du som söker har en god problemlösningsförmåga och är prestigelös. Du har lätt för att sätta dig in i system och processer. Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska både i tal och skrift. Tyskakunskaper är även det ett stort plus. Vi tror att du med din nyfikenhet och driv tillför både logistikfunktionen och Hissmekano i stort ett engagemang och delaktighet i Hissmekanos fortsatta tillväxtresa.

Det här är en spännande och utvecklande tjänst för dig som idag arbetar som exempelvis logistiker och som är redo för att ta ett större ansvar, men som fortfarande vill arbeta operativt och verksamhetsnära. Här får du möjlighet att leda ett team i en familjär miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Ansökan

Välkommen att mejla din ansökan till work@hissmekano.se senast 2022-09-02, märk din ansökan "Operativ logistikchef". Urvalet av ansökningar sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på mejl, work@hissmekano.se eller telefon 08-586 272 00. Besök oss på www.hissmekano.se

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.youtube.com/watch?v=XxvY-MB6zHs
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hissmekano AB grundades i Stockholm 1938 och är idag den största oberoende leverantören av hisskomponenter i Norden. Hissmekano är mitt i sin internationella expansion och ser stor potential i den europeiska hissmarknaden under lång tid framöver. Då koncernen växer behöver man förstärka Hissmekano med en entreprenöriell och affärsdriven operativ logistikchef, som kan vara med och leda Hissmekano på denna expansionsresa. Här får du möjligheten att driva logistikfunktionen i en affärsnära roll i en familjär och varm företagskultur.

Hissmekanos huvudkontor, med logistik, försäljning och support, ligger i Täby, strax utanför Stockholm. Företaget har idag 20 personer anställda i Sverige, 2 i bolagets tyska dotterbolag och 5 personer i ett supportteam i Nordmakedonien.