Servicetekniker / Montör

Servicetekniker / Montör

Fuktkontroll AB tillverkar i Sverige industriavfuktare som används för en mängd olika applikationer inom exempelvis läkemedelsindustrier, livsmedelsindustrier, museer och arkiv.

Mer information finns på www.fuktkontroll.com

Via vårt exportförsäljningsbolag DehuTech AB säljer vi även avfuktarna till ca 40 olika länder runt om i världen och mer information om detta finns på www.dehutech.com

Vi söker nu en servicetekniker/montör primärt för vår svenska verksamhet som har sitt säte i Täby med 15 anställda. Arbetet innebär dels att du kommer att genomföra service och enklare installationer hos våra kunder i Sverige, men även vara delaktig i vår aggregatproduktion i Täby. Eftersom vi har en rikstäckande försäljning kommer arbetet medföra en del resande, uppskattningsvis 1 vecka per månad och då primärt i Mellansverige och södra Sverige.

Har du jobbat som servicetekniker och montör tidigare är detta meriterande i synnerhet om det varit inom industriella sammanhang eller inom ventilationsbranschen, men detta är inget krav.

Goda kunskaper i svenska språket samt B-körkort är ett krav.

Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan till jobb@fuktkontroll.se. För frågor om jobbet ta kontakt med Lucas Rahle, 08-7929493.
Mer info
Kontaktperson Lucas Rahle
Telefon 08-7929493
Email Mejla Lucas Rahle
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fuktkontroll.com
Sista ansökningsdag 24 juli 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fuktkontroll AB är heltäckande inom avfuktning och har levererat avfuktare sedan 1980. Vi tillverkar och säljer sorptionsavfuktare (adsorptionsavfuktare) samt kompletta luftbehandlingsaggregat med sorptiv kyla. Vi säljer även kondensationsavfuktare (poolrumsavfuktare) samt kompletta avfuktnings- och ventilationsaggregat för badanläggningar. Via vårt exportbolag DehuTech AB™ exporteras våra produkter till över 40 länder runt om i världen.