Teknisk säljare till elektronik- och automationsbranschen

Teknisk säljare till elektronik- och automationsbranschen

Drivs du av att leverera resultat? Vill du vara med och påverka din egen och företagets framgång? Vi söker nu en målmedveten och junior utesäljare. Läs vidare och sök redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare hos vår kund kommer du att arbeta över hela Sverige. Du söker aktivt upp nya kunder och säljer in företagets tjänster efter kundens behov. I vissa fall agerar du rådgivare åt kunderna där du hjälper till att ta fram den bästa lösningen eller produkten. Du arbetar både självständigt och i team där du tillsammans med teknikerna på företaget hjälps åt att leverera den absolut bästa lösningen till kund. Dina arbetsuppgifter består till stora delar av:
  • Kontakta nya och befintliga kunder
  • Genomföra kundmöten och ta fram behovsanalyser
  • Sälja in företagets produkter och tjänster
  • Arbeta tätt tillsammans med företagets tekniker
Företaget innehar en stor produktkatalog och du får möjligheten att vara med och påverka. Det förekommer resor i tjänsten inom Sverige, ungefär varannan vecka. Övrig arbetstid spenderas på kontoret i Täby.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning alt. motsvarande relevant utbildning, inriktning el eller teknik
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Tidigare branscherfarenhet
  • Dokumenterade säljresultat
Som person är du framåt och målmedveten. Du besitter hög social kompetens och gillar att skapa goda affärsrelationer. Vidare är du är nyfiken och ivrig på att lära dig mer.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Omgående, enligt ök.
Lön: Enligt ök.
Ort: Stockholm
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund bildades 2003 och är verksamma inom elektronik- och automationsbranschen. Företaget har en agenturverksamhet för bl.a. elmotorer, ställdon samt gasfjädrar. De riktar sig främst mot tillverkande kunder men arbetar även mot mindre företag som kan vara i behov av företagets produktsortiment och lösningar. Företaget är idag 14 anställda men står inför expansion och nu söker de ytterligare förstärkning. Mer information ges vid intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.