Junior tekniker sökes till elektronik- och automationsbranschen

Junior tekniker sökes till elektronik- och automationsbranschen

Nu söker vi dig som är utbildad inom el eller teknik och vill arbeta som tekniker.
Tycker du om att arbeta lösningsorienterat? Har du ett affärstänk och är tekniskt stark? Då kan det vara dig vi söker. Läs vidare och sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tekniker kommer du samarbeta med många olika avdelningar på företaget. Du tar vid efter en säljare och tillsammans arbetar ni fram den bästa lösningen för kunden. Du dokumenterar och tar fram underlag samt ser till rekommenderad lösning är genomförbar. Tjänsten är stationerad på vår kunds kontor men det förekommer gemensamma kundbesök tillsammans med företagets säljare. Du kommer även att ha en del reklamationsärenden. Vidare består dina arbetsuppgifter av:
  • Identifiera lösningar och bygga på produkter för att möta kundernas behov
  • Genomföra sambesök med företagets säljare
  • Ha ett tätt samarbete med företagets säljare
  • Testa och utveckla produkterna
Produktsortimentet består bland annat av växelmotorer, elmotorer, ställdon och gasfjädrar. I rollen som tekniker utgår man ifrån en produktserie varpå man bygger på produkterna efter behov.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning alt. motsvarande relevant utbildning, inriktning el eller teknik
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av elmotorer eller drivsystem
  • B-körkort
  • Kunskaper i mandarin
Vi söker dig som är kommunikativ, har ett affärstänk och som vågar fråga. Du är intresserad av teknik och är lösningsorienterad. Vidare är en lagspelare och arbetar förtroendeingivande.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Omgående, enligt ök.
Lön: Enligt ök.
Ort: Stockholm
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund bildades 2003 och är verksamma inom elektronik- och automationsbranschen. De arbetar mot tillverkningsindustrin med kundanpassade och kvalitetssäkra lösningar. De riktar sig främst mot tillverkande kunder men arbetar även mot mindre företag som kan vara i behov av företagets produktsortiment och lösningar. Företaget är idag 14 anställda men står inför expansion och nu söker de ytterligare förstärkning. Mer information ges vid intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.