Om jobbet

Din nya tjänst

Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag med spännande produkter? Så klart du vill!
Nu är en av våra största kunder i behov av tekniska montörer till sin produktion. Du kommer arbeta med att montera kundens produkter som är avancerade värmekameror. Du får ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler och fantastiska medarbetare. Det vore toppen om du kan börja omgående.

Din bakgrund

Vi tror att du är i början av karriären och har gått en teknisk linje på gymnasiet. Kanske har du arbetat något/några år med liknande arbetsuppgifter, kanske är du modellbyggare på fritiden men det viktigaste är att du är teknikintresserad och har rätt inställning. Dina personliga egenskaper spelar stor roll.

Din profil

Först och främst söker vi dig som älskar teknik och som vill utvecklas i ditt arbete. Vidare är du lösningsfokuserad, gillar att arbeta i team och tar gärna egna initiativ.
I ditt nya arbete behöver du vara noggrann och kunna arbeta metodiskt.

Din ansökan

Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Rebecka Ellis på 08-120 88 775 eller Christer Johansson 08-120 88 744. Du söker tjänsten via annonsen på www.thalamus.se.
Vi önskar tillsätta tjänsterna omgående så sök gärna redan nu! Välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör

Ring Rebecka Ellis, 08-120 887 75

Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 aug

Om företaget

Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?