Förskollärare till ny förskola i Täby

Förskollärare till ny förskola i Täby

Om jobbet

Förskolan Lusen öppnar i januari 2022 en helt ny förskola i Täby Park. Är du utbildad förskollärare och har erfarenhet från att arbeta inom förskolan så läs vidare. Meriterande är även om du har varit med att öppna en ny förskola tidigare.

Om förskolan

Förskolan Lusen Täby kommer vara en modern förskola där vi vågar gå utanför boxen och utmana det traditionella utan att ge avkall på den pedagogiska kvalitén.

Förskolan har plats för 70 barn fördelade på fyra avdelningar. Vi kommer att arbeta i mindre barngrupper med 2-3 pedagoger på varje avdelning. Lokalerna är väl anpassade för förskoleverksamhet. Helt nya, stora och ljusa lokaler samt en bullerfri innegård på över 800 kvm. Förskolan ligger i direkt anslutning till skog och grönområden.

De personal som kommer att arbeta hos oss kommer att få möjlighet att vara med från början och ha ett inflytande över våra gemensamma mål, hur vi organiserar oss, vilka möbler och pedagogiska material som ska användas etc.

Vi söker dig som är:

  • Utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation.


  • Du är en trygg och ansvarstagande pedagog som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund.


  • Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.


  • Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.


  • Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.


  • Du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.


  • Du har god digital kompetens.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal.

Varmt välkommen att maila dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till ansokan@lusen.se. Intervjuer kommer att ske under april månad och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mer info
Email Mejla Förskolan Lusen Täby
Område Täby
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lusen.se
Sista ansökningsdag 13 mars 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.lusen.se