Biträdande rektor med tillförordnande rektorsuppdrag

Biträdande rektor med tillförordnande rektorsuppdrag

Vi förväntar oss att du har pedagogisk högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Du har kompetens att arbeta självständigt, erfarenhet av att ha ekonomiansvar och lockas av möjligheten att få vidareutveckla verksamheten tillsammans med delaktiga medarbetare. Goda kunskaper gällande digitalisering och rektorsutbildning är meriterande. Du leder med helhetsperspektiv och har goda erfarenheter av förändringsledning. Du har känsla för hur man bygger hållbara organisationer med kvalitetsfokus.

Som rektor är du ansvarig för kvalitetsarbetet på förskolorna enligt förskolans styrdokument och företagets mål och riktlinjer. Rektor har även ansvar för placeringar av barn, budget och ekonomistyrning, personal, arbetsmiljö, dialog med och information till vårdnadshavare samt kontakt med kommunen. Uppdraget som chef inom Dibber innebär varierande arbetsuppgifter med allt från administration till att vara pedagogisk ledare. Du är en ambassadör för dina förskolor och du leder med fullt mandat och ansvar.

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Vi söker nu en driven, varm och kompetent rektor för förskolorna Ella park, Flottiljen, Pilgården och Runborgs förskolor i Täby kommun.

Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Vi erbjuder engagerade, motiverade och duktiga kollegor i en bred professionell miljö. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Alla förskolor inom Dibber använder Unikum, Teams och Tempus som digitala verktyg.

Förskolorna har tydlig organisation och medarbetare som utvecklar och driver verksamheten framåt.

Vid tillträde den 2/8-21 är ditt uppdrag tillförordnande rektor fram till den 31/12-21, därefter övergår tjänsten till ett biträdande rektorsuppdrag. Blir du nyfiken? Skicka in din ansökan

God samarbetsförmåga, professionellt och varmt bemötande och mycket god kommunikationsförmåga. Du har en värdegrundsbaserat ledarskap i förhållande till medarbetare och kollegor.
Mer info
Kontaktperson Anna Nordberg
Telefon 0707786490
Område Täby
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.