Servicetekniker

Servicetekniker

Servicetekniker inom röntgenutrustning
DuMed Sverige AB fortsätter att växa och söker nu en serviceorienterad och driven servicetekniker, som vill ingå i deras team av experter på röntgen.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på DuMed arbetar du med service, reparationer och förebyggande underhåll av röntgenutrustning hos DuMeds kunder. Kunderna är veterinärer, sjukhus och röntgenkliniker och finns i hela Sverige, men i synnerhet i Stockholm med omnejd.

I ditt ansvarsområde ingår bland annat;
  • Installation och driftsättning av ny utrustning
  • Service av utrustning
  • Planering och samordning av installationer, i samarbete med servicekoordinator
  • Serviceuppgifter i nära samarbete med försäljningsavdelningen
Arbetet är mycket självständigt och en servicekoordinator planerar din tid utifrån existerande serviceavtal och de behov som DuMeds kunder har. Du utgår från kontoret eller hemmet och resor är vanliga och det kommer även att innebära övernattningar.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig med intresse för teknik och vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund som elektrotekniker eller liknande. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av röntgenutrustning, men inte ett krav. Däremot är det viktigt att du har erfarenhet av service och felsökning av elektroniska enheter, gärna både analoga och digitala.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du bor i Stockholm och att du trivs med att resa i tjänsten.

Arbetat är mycket varierat och innebär många interna och externa kontakter, så prestigelöshet och god social förmåga är viktigt. Du är duktig på att kommunicera och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Då arbetet är självständigt är det en stor fördel att du är strukturerad, ansvarsfull, systematisk och effektiv.

DuMed erbjuder dig

Möjligheten att arbeta i en organisation som är i stark tillväxt och som värdesätter kvalitet och service. Du kommer att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor och det finns goda möjligheter till framtida utveckling. DuMed erbjuder dig attraktiva villkor, tjänstebil och övrig utrustning som är nödvändig för att utföra arbetet.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har DuMed valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg på JKS Sverige på 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DuMed har mer än 25 års erfarenhet av att installera och serva röntgenutrustning och är ett av de ledande företagen i Danmark inom röntgen. 2018 etablerade dem sig i Sverige och har haft en fin utveckling här.

DuMed lägger stor vikt vid att alltid erbjuda sina kunder rätt produkter och underhåll för deras behov. De hjälper sjukhus, röntgenkliniker, kiropraktorer och veterinärer och månar om att vara kundernas föredragna partner inom röntgen. Deras vision är att vara den bästa rådgivnings- och serviceorganisationen i Norden inom röntgen.