Volkswagen Täby söker en administratör med ansvar för garantier

Volkswagen Täby söker en administratör med ansvar för garantier

Volkswagen Täby
söker en

Administratör med ansvar för garantihandläggning
Då vår nuvarande garantiansvarig söker sig vidare till nya utmaningar så söker vi nu en ersättare. Vill du arbeta i en dynamisk miljö med fantastiska kollegor och i en bransch som driver utveckling, då ska du söka dig till oss!

Hos Din Bil Sverige AB får du tryggheten av att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning
Din primära arbetsuppgift är att ansvara för och bedöma garantianspråk enligt Volkswagens auktorisationsbestämmelser och Din Bils rutiner. Du svarar för garantirevisionen och du fungerar som förbindelselänken mellan återförsäljare och importörens tekniska externservice beträffande garantier.

Löpande utbildar och informerar du internt om förändringar samt följer upp produktkvalitéten.

Kvalifikationer
För den här tjänsten ser vi en person med minst 2 års tidigare arbetserfarenhet från en kontrollfunktion som till exempel försäkringskassan eller annan likvärd roll. Genom denna erfarenhet har du lärt dig värdet av att arbeta noggrant och med kvalitét. Du som söker har godkänd gymnasieutbildning. Det är en fördel om du har förståelse för verkstaden och dess processer, dock inget krav, det viktiga är att du trivs i en administrativ roll och är villig att lära dig kring våra processer.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, har god generell datavana samt goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har B-körkort. Utbildning och erfarenhet inom garantihandläggning och kunskaper om Volkswagen ser vi som meriterande men är inte ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven och engagerad i ditt arbete och känner ansvar för din roll. Du är strukturerad och självgående som person och det krävs att du är noggrann och analytisk. Du har god kommunikativ förmåga samt kan hantera många kontaktytor, både internt och externt.

Då du blir en del av ett större team så tycker du om att jobba tillsammans med andra människor där vi tillsammans når våra mål och förstår att vägen till framgång och vår styrka ligger i teamet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 oktober.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN
" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss och sedan längst ner på sidan, där du uppger referensnummer STVW19-147-15
rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Linda Worm Müller-Bay via telefonnummer e-post: Linda.Worm-MullerBay@vwstockholm.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)