Prissättare till Volkswagen Täby

Prissättare till Volkswagen Täby

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att prissätta jobb från verkstaden samt hantera försäkringsärenden. Utöver det kommer du, vid behov, vara våra servicerådgivare i kundmottagningen, behjälplig samt kunna svara på kundförfrågningar via telefon. Även behovsförsäljning ingår i tjänsten. Du kommer kunna vara med att bidra till vårt ekonomiska resultat genom att säkerställa att kundfakturor hanteras korrekt och inom förfallodag.

Kvalifikationer
Vi söker dig med godkänd gymnasial utbildning samt minst två års arbetserfarenhet från en liknande roll i motorbranschen. Genom din tidigare erfarenhet har du fått en god förståelse för vad tjänsten som prissättare innebär och hur tjänsten bidrar till helheten Har du arbetat med något av våra märken inom servicemarknad är det starkt meriterande, likväl om du har godkänd utbildning inom fordon.

Du har överlag goda data- och systemkunskaper samt innehar goda kunskaper i Automaster och ELSA. Har du även erfarenhet av att arbeta i Cabas, Saga2 och Etka är det ett plus. Då en stor del av ditt arbete är av administrativ karaktär är det viktigt att du är administrativt lagd och har en förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Det här är en tjänst för dig som trivs som bäst när du får använda din analytiska och noggranna sida. Du eftersträvar kvalitét på ditt utförda arbete och ser alltid till att förhålla dig till våra uppsatta rutiner och processer.

Du har en förmåga att se vad som behöver göras, tar egna initiativ och du trivs i en verksamhet med ett stundtals högt tempo.

Då tjänsten innebär mycket kontakt, både med kollegor, kunder och försäkringsbolag, behöver du ha en god kommunikativ förmåga och en förmåga att anpassa ditt bemötande efter varje individ och ärende. Att skapa en personlig relation med den du möter faller sig naturligt för dig, du är en lagspelare och bidrar med god stämning till teamet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 28 februari.

Rekryterande chef, Linda Worm-Müller Bay

Facklig representant Ledarna: Olle Ström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobbahos.dinbil.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)