Planör till Volkswagen Täby

Planör till Volkswagen Täby

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning
Som Planör kommer du att leda, planera och organisera det dagliga arbetet på vår mekaniska verkstad, vilket innebär att du säkerställer ett effektivt och produktivt flöde på verkstaden genom hela processen samt att våra inkomna bilar är klara enligt överenskommen tid.

För att säkerställa kvalitén ut till våra kunder kommer du att kontrollera att de intagna bilarna är väl förberedda, genom att bland annat kontrollera respektive bils arbetsorder. Vidare ska du vara behjälplig med att svara på inkommande samtal, enklare prissättning samt genomföra behovsförsäljning vid kontakt med kund. Vid behov kommer du även att stötta upp i vår kundmottagning.

Kvalifikationer
För den här tjänsten söker vi dig med godkänd gymnasial utbildning samt med minst ett till två års arbetserfarenhet från en liknande roll i motorbranschen, till exempel som servicerådgivare eller tekniker. Har du även utbildning inom planering och projektledning är det meriterande. Du bör ha erfarenhet av att arbeta i Automaster och Elsa. Erfarenhet av Etka och Cabas är meriterande.

Din tidigare arbetserfarenhet från branschen har gett dig förståelse för verkstaden och dess processer och du har insikt i hur rollen bidrar till helheten. Du har du god data- och systemvana samt övriga administrativa färdigheter. Du behärskar svenska mycket väl både i tal som skrift samt innehar goda kunskaper i engelska.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du tycker om kundkontakt och förstår värdet av att vara kundorienterad och att ge utmärkt service. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och som besitter god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är självgående och strukturerad samt motiverad till att göra ett bra arbete både i högt och lågt arbetstempo. Du har en förmåga att prioritera och se vad som behöver göras och kan snabbt växla mellan olika uppgifter.
Vi ser gärna att du besitter ett gediget intresse för teknik och bilar samt har en förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 28 februari.

Rekryterande chef, Linda Worm-Müller Bay

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobbahos.dinbil.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)