Begagnatsäljare till Volkswagen Täby

Begagnatsäljare till Volkswagen Täby

En av våra kollegor går vidare mot nya utmaningar och vi söker därför en ersättare. Vi söker dig med driv, engagemang och nyfikenhet på motorbranschen där du vill utvecklas i din roll som säljare och även tillsammans med oss som bolag.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning
Som begagnat-säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter där huvudfokus är försäljning samt inbyte av begagnade bilar. Här får du möjlighet att påverka din egen lön genom ditt personligt uppsatta budgetmål. Vi är ett säljteam inom begagnat på åtta medarbetare på en anläggning med cirka 70 medarbetare.

Du ansvarar över hela processen, från första kontakt med kund till uppföljning med kund efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder får ett professionellt bemötande och en trygg affär hos oss samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

Tillsammans i säljteamet hjälps ni åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med godkänd gymnasial utbildning samt minst två års arbetserfarenhet av uppsökande försäljning där behovsanalys har varit ett naturligt moment i ditt arbete. Din tidigare erfarenhet har gett dig god insikt i hur du hanterar och bemöter människor samt värdet av en trygg och professionell affär för våra kunder.

Har du erfarenhet från bilförsäljning är det meriterande, dock inget krav, det viktiga för oss är att du har ett starkt engagemang och driv i rollen som säljare samt i din egen utveckling tillsammans med oss, men även att du har en stark känsla för service och kunder.

Du har god data-och systemvana samt goda kunskaper i Office-paketet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Driv, engagemang samt nyfikenhet bör vara egenskaper som beskriver dig som säljare. Du har högt kundfokus och säkerställer alltid kvalitét på dina uppgifter, både i det administrativa likväl som i mötet med kunder.

Du har en förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete samt en förmåga att snabbt växla mellan olika uppgifter. Du bör trivas i en roll med högt tempo, i en bransch och ett företag i förändring.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att teamet skall nå uppsatta mål.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet
och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 26 januari.

Rekryterande chef, Fredrik Sjöström

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 26 jan 2021 (7 dagar kvar)