Teknisk säljare/orderhanterare till Conductix-Wampfler AB

Teknisk säljare/orderhanterare till Conductix-Wampfler AB

Conductix- Wampfler är världens största tillverkare av rörlig strömmatning till kranar och rörliga maskiner. Våra kunder består av industri i Nordeuropa (papper, gruvor, stålindustri). Vi ansvarar för försäljningen i Sverige, Finland, Norge, de Baltiska länderna och Island

Till det svenska bolaget i Täby, söker vi nu ytterligare en teknisk säljare för att hantera den stora efterfrågan från befintliga och nya kunder. Vi är idag 7 personer, med huvudkontoret i fräscha lokaler i Arninge industriområde.

I rollen som teknisk säljare ansvarar du för försäljning och kundvård, de flesta kunder är återkommande men även nykundsbearbetning ingår. Du gör en behovsanalys och tar fram den ”rätta” lösningen för kunden. Projektering, offertarbete och orderhantering kommer vara dina främsta uppgifter men även en del administrativt arbete ingår. En del resande kan ingå i arbetet.

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete med glada motiverade medarbetare på ett välmående företag som satsar långsiktigt. Conductix-Wampfler är ett starkt varumärke med mycket hög kvalitet på sin produktportfölj. Du erbjuds en fast marknadsmässig lön.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av teknisk försäljning mot industri.
  • Teknisk utbildning/Ingenjör med kunskap inom elektromekanik.
  • Vi ser gärna att du har vana av SAP
Egenskaper

Du har en god kommunikationsförmåga, är relationsskapande och målinriktat. Vidare är du proaktiv och målmedveten med tydlig säljfokus på befintliga och nya kunder. Du jobbar strukturerat för att skapa ett effektivt försäljningsarbete. Du drivs av att kunna ge din kund en kvalitativ och optimal lösning

Vi ingår i en internationell koncern med engelska som koncernspråk, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Om du dessutom talar finska eller något baltiskt språk så är det meriterande.

Tjänstens omfattning är 100 % med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Vi strävar efter en jämlik könsfördelning, varför vi gärna ser kvinnliga sökande.

Ansökan

I och med att vi löpande kommer utvärdera de ansökningar vi får in, och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt. Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Wikström på anders.wikstrom@conductix.com.

Läs mer om oss här conductix.se
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov (45 dagar kvar)