Teknisk rådgivare till Christian Berner

Teknisk rådgivare till Christian Berner

Brinner du för kundrelationer och har ett teknikintresse? Sök tjänsten som Teknisk rådgivare till Christian Berner i Stockholm!!

Vill du arbeta inom sälj och service på ett stabilt företag som har teknik och miljö i fokus? Är du en initiativtagande medarbetare som tycker om att bygga kundrelationer? Har du en teknisk bakgrund och/eller erfarenhet som säljkoordinater eller teknisk rådgivare? Just nu söker Christian Berner en Teknisk innesäljare till deras kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Teknisk rådgivare på Christian Berner erbjuds du:
  • Att arbeta på ett tryggt och stabilt företag med långsiktighet och god lönsamhet.
  • Rollen innebär ett nära samarbete med säljarna och produktspecialisterna på Christian Berner, vilket genererar utvecklingsmöjligheter både inom sälj och teknik.
  • Arbeta tillsammans med ett positivt team med mycket erfarenhet
  • Christian Berner erbjuder även fem veckors semester, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Teknisk rådgivare är din huvudsakliga arbetsuppgift att öka företagets försäljning genom att bistå befintliga kunder och säljorganisation med att handlägga förfrågningar, offerter och order. I arbetet ingår även aktiv försäljning och teknisk rådgivning mot både nya och befintliga kunder.
  • Analysera kundens krav, behov och önskemål
  • Medverka till att företagets och affärsområdets mål uppnås
  • Försäljning främst via telefon och e-post.
  • Informera och vägleda kunderna om produkter, tekniska egenskaper och priser
  • Ta fram offerter anpassade till kundens behov
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar i fina lokaler i Bromma tillsammans med ett positivt och kunnigt team på 16 personer. Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med arbetstider måndag till fredag 08:00-16:30 med start så fort rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer, är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Drömmen är att du är en ingenjör som gillar att sälja. Men vi är realistiska. Det viktigaste för oss är att du har ett servicetänk och som har fallenhet kring tekniska termer och metodik. Resten kan du lära dig på plats.
Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Catarina Lennartsson
Telefon 076-869 64 85
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/