Hundskötare till Changdobels

Hundskötare till Changdobels

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för hundar och är på jakt Stockholms härligaste jobb!

Vi på Changdobels fortsätter vår tillväxtresa som Stockholms främsta hunddagis och erbjuder idag flera hunddagis, hundpensionat, hundbehandlingar och kurser. Vår ambition är att ha alltför din hund på ett och samma ställe.

Nu söker vi en positiv och engagerad person som vill vara en del av vårt team på Täby och Danderyd. Som hundskötare på någon av våra enheter får du möjlighet att jobba såväl i butiken som på hunddagiset med tillhörande arbetsuppgifter såsom hundpromenader, aktivering och lek med hundarna mellan promenaderna, kloklipp, bad och fön av hundar, städning samt butiksförsäljning.

Vi söker dig som:

 • Du har ett brinnande intresse för hundar och vill alltid göra det lilla extra för att våra fyrbenta vänner får den omtanke dem behöver. Starkt meriterande är utbildning inom hund alternativt en vilja lära dig om hundvård från våra kunniga hundskötare.
 • Har ett gott bemötande gentemot deltagare, kunder och kollegor.
 • Är stresstålig och gillar fysiskt arbete.
 • Har god förmåga att ta självständigt ansvar och egna initiativ samt har inga problem med att planera och leda dagliga hundpromenader.
 • Du ska gilla när det är rent och fräscht omkring dig och villig att göra det lilla extra så att vi tillsammans kan utvecklas och erbjuda det bästa alternativet för våra kunder.
 • Ett extra plus är om har tidigare erfarenhet av arbete på hunddagis och/eller utbildning inom hund
 • Är tillgänglig 40 h/vecka

  Utvecklingsmöjligheter:
  Changdobels har både växt och mognat som företag sedan vår start 2011 och för de som tar stort ansvar och är drivna i sin tjänst finns stora möjligheter till utveckling och få följa med på resan när företaget växer.

  Ansök ENDAST via denna länk: https://changdobels.se/kundservice/sok-jobb/
Mer info
Kontaktperson Isabelle Lerdell
Telefon +46707727174
Email Mejla Isabelle Lerdell
Område Täby
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://changdobels.se/
Sista ansökningsdag 12 sept 2022 (35 dagar kvar)