Butikschef / Store manager till Lacoste

Butikschef / Store manager till Lacoste

Har du erfarenhet av rollen som butikschef, eller är du efter ett antal år som butikssäljare redo att ta steget? Har du dessutom viljan att anta en spännande utmaning? Som butikschef på Lacoste får du möjligheten att vara med från start på en resa med goda förutsättningar och ljusa framtidsutsikter.

Om företagetFransk elegans och sportigt avslappnat mode, det är Lacoste. År 1933 grundades Lacoste av den franska tennislegenden René Lacoste och var då tillverkare i framkant av sportinriktade och modesäkra plagg. Idag är modejätten internationellt kända för sitt livsstilsmode och säljer sportiga samt klassiska kollektioner till både kvinnor, män och barn. De säljer plagg som håller vad de lovar med fokus på högsta komfort och kvalité. Den gröna krokodilen, en av modevärldens starkaste loggor, hittar du även på flertalet populära accessoarer.

Lacoste har många butiker belägna runt om i världen och tar nu ytterligare ett kliv på marknaden. Det är Sveriges tur att få ta del av det välkända modet i Lacostes egna butiker belägna i Stockholm, och den butiken du ansvarar för ligger i Täby Centrum.

ArbetsuppgifterSom butikschef på Lacoste har du det direkta ansvaret för försäljning och personal i butiken. Du ansvarar för butikens resultat, trivsel samt engagemang hos dina medarbetare. I den dagliga driften arbetar du nära ditt team och därför är du givetvis mån om att vara en förebild för dem. Du ser till att produkterna är placerade optimalt för bästa försäljningsresultat, ansvarar för det administrativa arbetet och har huvudsakligt ansvar för lager och saldo. Vidare har du kunden i fokus och arbetar mot högt uppsatta försäljningsmål.

Arbetstiderna är varierande, på daglig basis öppnar butiken 10.00 och stänger 20.00. Precis som din personal arbetar även du kvällar och helger ibland.

Formella krav
  • Några års erfarenhet av försäljning i butik
  • God förståelse för logistik och administrativt arbete i butik
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
  • Har du arbetat som butikschef tidigare är det meriterande
För att trivas som butikschef på Lacoste motiveras du av att leda och utveckla medarbetare. Du är en ledare som inspirerar andra och alltid levererar på hög nivå. I ditt ledarskap drar du med dig hela butiksteamet med din entusiasm och servicekänsla. Det smittar i sin tur av sig på kunderna och det märks på resultatet. Som person är du även försäljnings- och resultatinriktad med förmågan att skapa förutsättningar för att nå högt uppsatta mål. Dessa mål når du och ditt team inte bara på grund av ditt entusiastiska ledarskap, även din goda struktur och organisationsförmåga ligger även till grund för resultatet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: butikschef, Lacoste, kläder, administration, logistik, personal, försäljning, säljare, butikssäljare, MS office, ledare, ledarskap, Stockholm, sales, store, manager
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.