Vi söker en säljare VVS till vårt säljkontor

Vi söker en säljare VVS till vårt säljkontor

Vi söker dig som är driven och som vill framåt i karriären. Du älskar att göra affärer och är mål- & resultatinriktad.

Som säljare VVS på Bra Gross har du intensiv kontakt med både kunder, leverantörer & kollegor. En viktig del av arbetet består av uppsökande kontakt till nya och befintliga kunder. Du ger teknisk support, hanterar order, offerter, kampanjer samt ansvarar för utvecklingen av dina kunder och egen budget. Du arbetar aktivt med att stärka Bra Gross varumärke på marknaden.

I arbetet som säljare VVS ser vi gärna att du har en dokumenterad erfarenhet av försäljning samt VVS-teknisk utbildning eller att du har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Vi värdesätter din sociala förmåga samt att du har lätt för att bygga relationer med både nya och befintliga kunder samt att du har en hög serviceambition.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Trevlig arbetsmiljö
Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med kunniga och trevliga arbetskamrater i en enkel organisation. Här finns alla förutsättningar till bra utveckling, både personligt och yrkesmässigt.

Vi "lyssnar" på våra kunder

Att "lyssna" på våra kunder har varit av stor betydelse för vår framgång och nu vill vi ha med dig på vår fortsatta resa. Vi strävar hela tiden efter att uppfattas som kompetenta och engagerade.

Start: Omgående / enligt överenskommelse
Plats: Täby/Arninge (Stockholm)
Lön: Fast

Kontakt

Vill du vara med och växa tillsammans med oss så är du välkommen med din ansökan och har du några frågor så kan du kontakta Viktor Lindström på viktor.lindstrom@bragross.se.
Då urvalet kommer att ske löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-12-15 på mail till viktor.lindstrom@bragross.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktor Lindström
Email Mejla Viktor Lindström
Område Täby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bra Gross finns idag etablerade med VVS-butiker i Örebro, Norrköping och Stockholm (Täby och Årsta) samt med ett försäljningskontor i Linköping. Antalet medarbetare är idag 41. Våra kunder består i huvudsak av stora och små VVS- och VA-installatörer över hela landet.

Läs mer om oss på www.bragross.se