Kundservicemedarbetare / Ordermottagare

Kundservicemedarbetare / Ordermottagare

Här ges en god chans att komma in i en bransch i förändring där individen ges möjlighet att utvecklas till ett affärsmässigt kundservice-proffs!

Vi söker en glad, driven och engagerad
kundservicemedarbetare och ordermottagare till ett expansivt företag inom handel. Våra kunder består bland annat av välkända namn inom E-commerce och retail.

Företagets filial ligger i Täby därifrån all administration, kundservice och affärsutveckling sker för denna gren inom bolaget. Tjänsten innefattar hantering av inkommande order, frågor och eftermarknad/reklamationer. Det kommer även att ge den anställde en bred kunskapsbas där en får följa hela cirkeln inom bolaget.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från 1- till 1,5 år, till en början, men med goda möjligheter till förlängning efter perioden. Tjänsten tillsätts med start i mars eller april 2020.

Tidigare erfarenhet är inget krav, men är meriterande. Det viktiga är hur Du är som person och vilket engagemang och driv som Du visar för arbetet. Det är viktigt att den sökande har goda språkkunskaper i svenska och engelska, båda i tal och skrift. Tjänsten kräver inte B-körkort, bussförbindelser finns precis utanför företagets lokal.

Vi har öppet samtliga vardagar och Du jobbar 07.30-16.30.

Ser fram emot just Din ansökan – tveka inte att söka denna spännande tjänst!
Mer info
Email Mejla Bra Gross Sverige AB
Område Täby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bra Gross finns idag på plats i Linköping, Norrköping, Stockholm och
Örebro. Sedan starten 2000 har kundkretsen ökat och man kan idag finna kunder över hela landet. Det finns inga begränsningar i våra möjligheter att leverera installationsmaterial. Tillsammans med våra distributörer löser vi alla leveranser på önskvärt sätt.

Handel / B2B / VVS / HVAC / Inredning