Servicechef

Servicechef

Bilia söker nu efter en duktig och motiverad Servicechef till Bilia Lexus i Täby. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Bilia har ett stort fokus på att öka jämställdheten inom koncernen och är därför är vi väldigt positiva till kvinnliga sökande. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta och som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa. För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicechef arbetar du i en bred roll med högt tempo och variation i arbetet. Du har fullt ansvar för serviceverkstadens ekonomi, både budget- och resultatansvar, där ledarskapet och processarbetet är ditt främsta arbetsområde. Uppgiften är vidare att genomföra förbättringar samtidigt som du tar tillvara på det som fungerar bra då vi strävar efter en effektiv verkstad med korta ledtider. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att vara lyhörd, skapa god stämning och laganda. En stark organisation byggs med gott samarbete inom och mellan övriga avdelningar på anläggningen.
Inom uppsatta ramar utvecklar, coachar och engagerar du dina medarbetare. Du är trygg i en rak dialog och föredrar att lösa en konflikt innan den växer. Lika viktigt för dig är att uppmuntra och berätta för din arbetsgrupp när de lyckas och presterar. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga.
Kompetenskrav
För denna tjänst krävs det att du har erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Det är meriterande om du har biltekniska kunskaper. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, ödmjuk och engagerad i allt som du tar dig för. Du lyssnar och känner in behovet hos varje kund och på så sätt skapar du långsiktiga relationer. Din grundinställning är att du vill göra ditt absolut bästa, till 110 %, men skulle ett misstag ske så ser du det som ett sätt att växa och utvecklas framgent. Du har en förmåga att skapa gemenskap och du trivs med att vara en del av ett team och av något större. Du brinner för service och att arbeta proaktivt är en självklarhet för dig då det skapar nya möjligheter och är ett optimalt sätt för att underhålla relationen till dina kunder.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid på Bilia Lexus i Täby. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Det här erbjuder Bilia
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 6 juli 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.