Mekaniker/Tekniker

Mekaniker/Tekniker

Lexus Stockholm satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. På Lexus Stockholmsanläggning i Täby säljer vi nya Lexus och begagnade bilar. Vi erbjuder även service- och skadeverkstad samt butik och däckhotell. Till tjänsten som tekniker söker vi dig som brinner för att leverera högklassig och noggrann service. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter.

Lexus Stockholms vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som tekniker kommer du utföra service, reparationer och felsökningar på ett snabbt och effektivt sätt. Vidare kommer du montera tillbehör inför nybilsleverans samt hantera däckmaskiner.

Kompetenskrav
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Erfarenhet från arbete med bilreparationer samt hybridteknik och kundkontakt är en merit. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper. Svenska flytande samt kunna tala, läsa och skriva på engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du ett bilproffs och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann, har förmågan att ge bra service och kan skapa goda kundrelationer, både interna och externa. Vidare är du målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare på heltid på Lexus Stockholm Norr, i Täby.
Vi erbjuder löpande utbildningar, såväl interna som externa.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikael Bäck
Telefon 010-497 63 64
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.