Kundkoordinator

Kundkoordinator

Lexus Stockholm satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. På Lexus Stockholmsanläggning i Täby säljer vi nya Lexus och begagnade bilar. Vi erbjuder även service- och skadeverkstad samt butik och däckhotell. Till tjänsten kundkoordinator söker vi dig som brinner för att leverera högklassig service till såväl interna som externa kunder. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter.

Lexus Stockholms vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som kundkoordinator kommer du arbeta proaktivt gällande våra servicebokningar, både avseende service och däckbyten. Vidare kommer du vara behjälplig vid leveranser samt ansvara för hanteringen och administreringen av våra kundregister så att dessa regelbundet följs upp i enlighet med GDPR. Du kommer även ge rådgivning via telefon avseende service.

Kompetenskrav
  • Erfarenhet av kundkontakt.
  • Ha en grundläggande kunskap kring bilar.
  • God kunskap inom Office program.
  • Det är meriterande om du har gått en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande.
Personliga egenskaper
Som person trivs du med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann, har förmågan att ge bra service och kan skapa goda kundrelationer, såväl interna som externa. Vidare är du målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare på heltid på Lexus Stockholm Norr, i Täby.
Vi erbjuder löpande utbildningar, såväl interna som externa.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikael Bäck
Telefon 010-497 63 64
Område Täby
Yrkesroll Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.