BS Marin söker flera Båttekniker och Båtmekaniker!

BS Marin söker flera Båttekniker och Båtmekaniker!

Vi söker dig med kunskap och intresse för båtar och båtmotorer. Kanske är du fordonsmekaniker med kunskap om marina motorer eller har ett brinnande intresse av båtar. Vi ser det väldigt meriterade med erfarenheter från den marina branschen.

Vi tror att rätt person för tjänsten är en person som uppskattar friheten och att arbeta mobilt då vi har hela Stockholm som arbetsfält. Körkort är därför ett måste. Vi erbjuder arbetstelefon och tillgång till bil då mesta delen av dagen utgörs på bryggor och båtar runt om i Stockholm.

Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt både via telefon och kundmöten ser vi det som en självklarhet att du är serviceinriktad.

Företaget erbjuder en spännande och utvecklande roll som båttekniker med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att vara en del i ett team som stöttar och hjälper varandra och ger utrymme att utvecklas.

Vi är under högsäsong ca 10 anställda och vi behöver nu både heltidsanställda och extraanställda som: mekaniker, Installatörer och även någon som tar en större roll som ansvarig på vår verkstad.

BS Marin har många års erfarenhet inom branschen och växer ständigt. Vi har god relation med våra kunder och anställda. Vårt kontor och verkstad ligger i
Täby/Arninge där vi utgår ifrån.

Rekrytering sker löpande och vi tillämpar provanställning.

Välkommen att kontakta oss via mejl, brev eller telefon redan idag.

info@bsmarin.se

BS i Stockholm AB

Mallslingan 20B

187 66 Täby

08-400 206 63
Mer info
Kontaktperson Sandra Persson
Telefon 08-400 206 63
Email Mejla Sandra Persson
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bsmarin.se
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (7 dagar kvar)