Interntekniker

Interntekniker

Är du en serviceinriktad person med fordonsteknisk utbildning, som tillsammans med dina kollegor vill stäva mot att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en interntekniker till Bilia Täby. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som interntekniker utför du service och reparationer på bilar. Genom ditt professionella och positiva förhållningssätt hittar du bästa möjliga lösning för varje kund.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Om du har arbetat i en liknande tjänst tidigare är det en stor fördel. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten - du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjlig kvalité.
  • Det är viktigt för dig att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Bilia Täby.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga ansökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Conny Eriksson
Telefon 010-497 60 01
Område Täby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.