Bilförsäljare - Renault ZE - EV experience center

Bilförsäljare - Renault ZE - EV experience center

Vill du utvecklas inom försäljning, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Då är det kanske dig vi söker! I början av 2018 öppnade Bilia, i samarbete med Renault, en helt ny Renault ZE - EV experience center i Täby Centrum. Detta var den första i Europa i sitt slag och nu söker vi en hungrig säljare som vill vara med på denna spännande resa med unika möjligheter att utvecklas och växa inom bolaget.

Som anställd på Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som medarbetare på Bilia är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Genom din förmåga att analysera kundens behov tillsammans med ditt förtroendeingivande och trevliga bemötande, skapar du goda och långsiktiga kundrelationer. Du tar hand om hela affären, från första möte med kund, till leverans av bilen. Du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma, såväl som individuella mål.

Kompetenskrav

Vi vill att du ska ha jobbat med någon typ av försäljning tidigare. För just denna tjänst ser vi främst till dina personliga egenskaper. Det du inte kan om just denna typ av försäljning eller produkt lär vi dig på plats! Vi kommer främst se till din vana och förmåga att bemöta kunder och förstå deras behov. Gymnasiekompetens och B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer.
  • Din attityd och vilja är något som Bilia värdesätter enormt mycket.
  • Du har ett stort intresse av att jobba med service och försäljning.
  • Vi ser också att du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Som person har du alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Täby centrum.

Facklig representant: Roger Johnson, Unionen, tfn 08-744 81 88.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Sandqvist
Telefon 010-497 60 09
Område Täby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.