Bildelsman/kvinna marknadsplatsen

Bildelsman/kvinna marknadsplatsen

Har du ett intresse för service och ledarskap, samtidigt som du tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi en bildelsman/kvinna till vår marknadsplats/bildelsbutik på Bilia Täby.

På Bilia arbetar vi efter värderingarna; Engagemang, Kompetens, Respekt och att vara Äkta. Därför ser vi det som en självklarhet att du som blivande bildelsman/kvinna kan identifiera dig med dessa. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bildelsman/kvinna med ansvar för marknadsplatsen ansvarar du för den dagliga driften i butiken samt att verksamheten löper på som den ska. En viktig del i arbetet är också att coacha och leda dina medarbetare så att dessa kan leverera enligt uppsatta mål. I dina arbetsuppgifter ingår även fakturagranskning, kassaredovisning, fotobesiktningar, inköp samt skötsel av våra två drivmedelsstationer.

Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. Vidare kommer du inom din roll få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet på bildelar och vanligt förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara:
  • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
  • Lämna prisuppgifter
  • Mottagning samt uppackning av beställt material
  • Registervård och lagervård
  • Uppmärksamma och vägleda kunder när de kommer in till oss
  • Butiksförsäljning
  • Grossistförsäljning
  • Daglig drift av drivmedelsstationerna
Kompetenskrav
B-körkort och Gymnasiekompetens är ett krav. Det är meriterande med fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Då telefon och dator är dina dagliga arbetsredskap behöver du ha god vana att använda dessa. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera.

Personliga egenskaper
Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus. Det faller dig naturligt att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt. Då Bilia ämnar fortsätta vara ett av Sveriges främsta servicebolag ser vi att du trivs med att utvecklas, är lösningsorienterad samt målinriktad. Att leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité är en självklarhet för dig. Som person är du ödmjuk och lyhörd samt har förmågan att engagera medarbetarna i både med- och motgångar. Vidare har du en administrativ förmåga och känner dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Täby.
Facklig representant: Roger Johnson, Unionen, 010-497 11 88.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christian Palo
Telefon 010-497 60 60
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 2 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.