Mekaniker sökes till Arrivas bussverksamhet i Norrort

Mekaniker sökes till Arrivas bussverksamhet i Norrort

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Vi söker en driven bussmekaniker som vill bidra till att lyfta Arriva Norrorts kollektivtrafik till en annan nivå.

Arbetsuppgifter
Som bussmekaniker kommer du att arbeta med löpande och förebyggande underhåll av fordon. Du blir en viktig del av ett verkstadsteam som arbetar med många olika arbetsuppgifter och med höga krav på kvalitet. Du kommer att bidra till att våra bussar snabbt kommer ut i trafik igen och därmed bidrar till att uppnå vår vision Nöjd kund hela resan. Verkstadens främsta uppgift är att tillhandahålla trafik och driftsäkra bussar till vårt trafikuppdrag. Fordonsflottan består i dagsläget av Volvo, Scania, VDL och MAN.

Din bakgrund
Du som söker tjänsten ska ha en verkstadsteknisk utbildning och mångårig erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker inom tunga fordon, gärna bussar. Du ska även ha god kännedom om diagnosverktyg för felsökning samt gärna se elektroniken som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har ett tydligt säkerhetsmedvetande och en vilja att ge god service. Som person är du engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Vi jobbar enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond.

Det är också viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift.

Ansökningsprocess
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt.

Du ansöker genom att klicka på länken nedan.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Mikael Bergdahl via mikael.bergdahl@arriva.se

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Ansökningar som skickas in på annat sätt kommer vi tyvärr inte att kunna besvara.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Arriva Sverige AB
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du som vi att kollektivtrafik är en viktig del i samhället och att den underlättar vardagen för många människor? Vill du kanske vara med och skapa en smidigare kollektivtrafik i Sverige? Då kan Arriva vara platsen för dig. Här kan du jobba på den nivå och i den roll som passar just för dig. Tillsammans med andra engagerade Arriva-medarbetare kan du vara med och skapa en effektiv kollektivtrafik för våra resenärer. Vad passar dig bäst? Arriva erbjuder många olika roller och specialistområden. Bussförare, tågförare, lokförare, konduktör, trafikvärd, kundvärd, mekaniker, trafik- och informationsledare samt personalplanerare är vanliga roller. Vi har också många som arbetar som chefer på olika nivåer, såväl på depåerna som på huvudkontoret. Dessutom har vi administrativa specialister som inköpare, ekonomer, business controllers, HR Business Partners, kommunikatörer, IT-support, verksamhetsutvecklare, kvalitets- och miljösamordnare samt säkerhetssamordnare. Känner du igen dig i någon roll?