Vi söker en löne- och ekonomiansvarig till vår kund i Täby

Vi söker en löne- och ekonomiansvarig till vår kund i Täby

Vår kund är en ledande global leverantör av elektroniska komponenter som erbjuder sina kunder ett brett urval av produkter och företagets vision är att vara den självklara leverantören av elektroniska komponentlösningar för kunder som ställer höga krav på kvalitet, leverans och service.

Nu söker vi en ekonomi- och löneansvarig med placering i Täby. Dina arbetsuppgifter Som ekonomi- och löneansvarig kommer du att få en mycket ansvarsfull och spännande roll. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för enhetens ekonomiska redovisning, analys och rapportering till både interna och externa intressenter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera;
 • Bevaka kund- leverantörsreskontra samt fakturera och göra utbetalningar
 • Löpande bokföring och månadsbokslut
 • Löneberedning och utbetalning samt administration av personalrelaterade ärenden
 • Sammanställning och analys av månads-, kvartals- och årsbokslut samt rapportering av efterfrågade ekonomiska och HR-relaterade uppgifter
 • Framtagning av underlag till inkomstdeklaration, revision och årsredovisning
 • Upprätta likviditetsbudget samt sammanställning, analys och rapportering av budgetar och budgetuppföljningar
 • Rapportering av moms- och arbetsgivardeklarationer, Intrastat samt efterfrågade uppgifter av myndigheter
 • Lagervärdering utifrån standardkostnadsprincipen och lagerrapportering
Övrig administration
 • Du har även budgetansvar för enheten.
Din profil

Som person är du ansvarsfull, noggrann, strukturerad, social och prestigelös vad gäller arbetsuppgifter. Du har förmågan att självständigt styra och strukturera upp ditt eget arbete. Vi ser även att du tar stort eget ansvar och har förmågan att lösa problem. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Ett krav är att du arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet och särskilt inom bokföring. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i skrift och tal. De ekonomiska rapporterna kommer framställas på engelska för att senare redovisas för våra kontor utomlands. Arbetet kräver goda datakunskaper. Företaget använder Pyramid som ekonomisystem, Hogia Lön samt Excel.

Om dig
 • Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad
 • Du är van att fatta egna beslut och att arbeta självständigt
 • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
 • Det är meriterande om du har arbetat med Pyramid och Hogia Lön
 • Du har mycket goda kunskaper i Excel
Tjänsten ska tillsättas omgående och beräknas pågå i sex månader med mycket goda chanser till förlängning. Tjänsten är på heltid.

Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande. Kontakta gärna Svante Norin på mejl svante.norin@andara.se eller telefon 0708 - 571152 vid frågor om tjänsten.

OBS OBS OBS OBS: vi tar inte emot ansökningar via mejl!

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.
 • AnställningsförmånerVi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
 • Medryckande medarbetaraktiviteterVi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.
 • Hos oss blir du sedd och hördVi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.