Lagermedarbetare till tekniskt bolag

Lagermedarbetare till tekniskt bolag

Vi söker nu en ny kollega att bli en del av vårt team i Täby där vi har vårt kontor och lager. Vi behöver någon som kan ta väl hand om lagret och ansvara för att allt rullar på smidigt och effektivt. Någon som är positiv, ansvarsfull och initiativrik. Kan tjänsten som lagermedarbetare hos oss vara något för dig?

Dina arbetsuppgifterblir att ansvara för lagret med allt vad det innebär: in- och utleveranser, packa, räkna och registrera in i affärssystemet Mamut. Har du egna idéer och förslag på förbättringar välkomnas det alltid. I arbetsuppgifterna ingår det även att programmera frekvensomriktare och annan handpåläggning på våra produkter.

För tjänsten krävs B-körkort. Truckkörkort är meriterande men ej ett krav, vid behov ingår en sådan utbildning i introduktionen. Vi värdesätter din tekniska förmåga och att det är något du tycker är intressant och gärna lär dig mer om. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget, till exempel som tekniker eller innesäljare som ett andra steg. Dina personliga egenskaper är viktiga hos oss, vi är ett litet företag och primärt är att alla fungerar väl och trivs i gruppen. Som person är du noggrann och tar eget ansvar för att få saker gjort. Du är social och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi är en platt organisation och hos oss är alla roller har betydelse och är värdefulla.

Vi erbjuder en varierande tjänst på ett växande företag med framåtanda. För oss är det en självklarhet att ha roligt på jobbet, bra stämning och gemenskap är något vi prioriterar högt. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega!

Ansökan: Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka.

Om Admotion: Vi etablerades 2003 och våra kunder finns inom flera olika sektorer: hjälpmedel inom medicin och äldrevård, hisstillverkning, ergonomiska produkter och kontorsutrustning är några exempel. Inom dessa områden bidrar våra komponenter till att öka livskvaliteten, förbättra arbetsmiljön, sänka kostnaderna och effektivisera energianvändningen. Vi är 10 anställda och omsätter nära 40 miljoner SEK. Vi har vårt kontor i Täby norr om Stockholm.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 4 feb (14 dagar kvar)