Servicetekniker till JOAB

Servicetekniker till JOAB

Har du kompetens inom fordonselektronik, svets eller programmering. Gillar du att jobba med service och reparationer? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som servicetekniker arbetar du med service och reparation av JOABs egna produkter med allt från svets till programmering och felsökning. Arbetet är varierande och fysiskt krävande, där du som medarbetare får använda din kreativitet för att hitta lösningar på skador och felsöka problem. Ingen dag är den andra lik och du arbetar tätt tillsammans med ditt team. På plats har du kollegor, verkstadschef och kundmottagare och arbetar i en kreativ och familjär atmosfär.
Arbetsplatsen ligger i Täby och arbetstid är förlagd dagtid 7-16.

I din roll som servicetekniker kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och reparation av JOABs produkter (hydrauliska påbyggnader på lastbilar)
  • Felsökning av fordonsel
  • Svetsning
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i mekanisk verkstad, fördelaktigt som mekaniker då tjänsten kräver grundläggande kunskaper i fordonselektronik. Du är en händig person med ett stort intresse för att skruva och få använda din kreativitet. Vidare har du god samarbetsförmåga då du arbetar tätt ihop med ditt team. Viktigt för tjänsten är du både är flexibel och serviceinriktad och slutför arbetet för att prioritera kunder och effektivitet.
Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet som svetsare, grovmekaniker och arbete med tunga fordon.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av verkstadsmekaniskt arbete
  • Händig med god vana av att skruva
  • Kreativitet och samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om

JOAB är ett ledande och expansivt företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar.
Vi utvecklar, tillverkar och säljer hydrauliskt styrda lastbilspåbyggnader såsom liftdumper, lastväxlare, Cameleont och sopbilsaggregat. Vår verksamhet finns i Göteborg, Mellerud, Lessebo, Blomstermåla, Täby, Norsborg samt Närpes i Finland med huvudkontor i Göteborg. Vi är 250st anställda.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt har högsta kreditrating AAA.

Om ansökan

Urvalsarbetet sker löpandes och sista ansökningsdag är den 15e februari. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco Rekrytering och frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Sabina Sjögren sabina.sjogren@adecco.se alt. 08- 587 512 77.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord; Stockholm, Täby, servicetekniker, tekniker, kundmottagare
Mer info
Kontaktperson Sabina Sjögren
Telefon 08-587 512 77
Område Täby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 feb (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.