Lagerarbetare till Roswi i Täby

Lagerarbetare till Roswi i Täby

Vi söker nu en Lagermedarbetare till vår kund Roswi för arbete under sommaren.

Om tjänsten
Som Lagermedarbetare på Roswi kommer du arbeta med trucken som främsta verktyg. Du kommer framför allt använda dig av en höglyftande plocktruck. Vidare ansvarar du för att lasta, lossa samt transportera material. Arbetstiderna är förlagda mellan 08:00-16:30. Detta är ett tidsbegränsat uppdrag med start 30 maj och förväntas pågå till och med 30 augusti.

Om dig
Ett krav för denna tjänst är att du innehar truckbehörigheterna A1-A4 och B1-B4. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat på ett lager där truckkörning ingår i arbetsuppgifterna. Vidare är du noggrann, ordningssam och serviceminded. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckbehörigheter A1-4 och B1-4
  • Noggrannhet
  • Servicemedvetenhet
  • Struktur
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.